Kundeberetning om en psykisk voldsramt

Vi stiger mod solen – Lyset

Jeg har fået lov til at gengive, en beretning fra en kunde som er psykisk voldsramt.

En kunde, der gennem vejledning med acceptprocessen har forstået at takle den psykisk vold til glæde både for kunden, men også for de nærmeste. Kunden ønsker at være anonym, men jeg er bekendt med navnet.

 

Kunden skriver:

Jeg er glad i dag, for jeg har for første gang i flere år sovet 7 timer i træk de sidste to nætter, så et eller sker der også på denne front. Jeg plejer at være oppe mellem 1 – 8 gange og højst sove 4 – 5 timer i træk. I nat var jeg oppe ved et-tiden, men derefter sov jeg til kl. var næsten otte. Jubiii!

Ja ind imellem sker der ting i ens liv, der gør, at man har lyst til at løbe sin vej, og sige I kan rende og hoppe alle sammen. Men det løser jo i bund og grund ikke tingene. For angsten og utrygheden i en selv, den følger bare med, hvor end man går.

Da jeg startede med at ændre min adfærd – mine negative mønstre, troede jeg ikke rigtig på, at det kunne virke på de andre i familien. Hvordan det ? – men jeg gjorde, som jeg blev vejledt til. Selv om jeg ikke altid i starten kunne se, at det kunne være rigtig, at jeg skulle ændre mig. Men de råd jeg har fået har haft den rigtige effekt på mine omgivelser. Og i mit tilfælde (der er jo ikke to, der er ens) har det gjort utrolige virkninger på mine nærmeste.

Jeg har også stadig mine sorte timer, og jeg får også tilbagefald, men ved, at det største delen af tiden går godt, gør, at jeg kan sige til mig selv, når jeg har det skidt, at det går over igen.

Tusind Tak til dig Lise du har været en uvurderlig hjælp for mig, den indre ro jeg har opnået største delen af tiden, er for mig guld værd.

 

Anonym kunde, der har været udsat for psykisk vold. Og efter 2½ måneds behandling næsten ikke mere er udsat for psykisk vold.
Kundens navn er mig bekendt.

Med venlig hilsen Læge Lise Seidelin

 

Se mere om Vold – voldsramt – voldelig

 

Tilbage til Kundeberetninger