En kæreste med mange psykopatiske træk

Svanen

Alt for ofte giver kæresten / ægtefællen os problemer, især når kæresten / ægtefællen laver overgreb, vold, og især en kæreste med mange psykopatiske træk. De kan være psykisk, økonomisk og fysisk voldelig, også selv om de kommer fra de højere sociale lag.

Det går ikke kun ud over os, men også børnene og tidligere kærester / ægtefolk, osv.

Det går også ud over vores arbejdssituation, også når vi har gode stillinger altså i de højere sociale lag. Mange bliver fyrede, nogle gange fordi kæresten / ægtefællen i vores arbejdsmæssige sammenhænge ikke opfører sig rimeligt.

Jeg har fået denne mail fra en, der valgte at bruge et 10 timers klippekort. Jeg skrev en opfølgende mail til kunden ca. 1 år efter afslutningen af konsultationerne. Svaret på mailen beskriver så fint, hvordan man kan videreudvikle sig med de redskaber, jeg gav. Hvordan det at skabe balance f.eks. mellem det intellektuelle og det kreative er godt.
Den yngste datter er hjemmeboende, mens de to ældste er udeboende.

 

Kunden skrev

Hej Lise

Tak for din søde henvendelse 🙂
Jeg synes jeg har der rigtig godt!

Jeg har læst en super bog om det at være i flow – eller såkaldt synkronicitet – som jeg har taget meget til mig. Den handler grundlæggende og kort fortalt om, at man får hvad man beder om, hvis man tør og har tillid til sig selv og universet. Jeg tror, du om nogen forstår, hvad jeg mener 😉

Ja, alt er gået fra godt og til bedre. Sidder i mit drømmejob (et hjernemæssigt krævende job – tilføjet af Lise). Er landet på begge ben og fået en go’ hverdag med min yngste datter. Og er længe over min daværende kæreste. Min nye kærlighed holdt dog ikke – han kunne ikke se sig selv med min yngste datter – og så stoppede evt. fremtidsplaner ligesom dér. Til gengæld har jeg mødt en meget dejlig mand, der synes at kunne favne både min yngste datter og mig, og som på rigtig mange planer synes at passe godt til den jeg er.

Fritiden bliver også bedre

Har endnu ikke kreativt færdigarbejder nok til en udstilling, men har fortsat et stående tilbud om at blive hjulpet på vej, når jeg har. Hjælper med at formidle interessante kunstnere til den udstillingejer, jeg nu er blevet venner med.

Er begyndt en anden kreativ hobby. Min yngste datter ligeså. Og har i det hele taget fokus på og flair for at bruge “hele” mig (og ikke kun bo oveni mit hovedet/det rationelle) og fået en lang bedre livskvalitet heraf.

Af hjertet TAK for det du gjorde, kan og gør – sætter meget pris på det, dog stadig uden helt at forstå rækkevidden af det fuldt ud 😉

Mit næste mål er ikke at være tilfreds – for det et jeg allerede, men at få hele min spirituelle udvikling og forståelse til at blomstre yderligere. Har du redskaber hertil, hører jeg meget gerne nærmere fra dig!

Vedr min x-mand, ja, så har jeg sagt fra – vil ikke være hans lynafleder længere. Og min ældste søn støtter mig heri, hvilket motiverer min x til at genoverveje sit adfærd til det bedre.

Håber også du har det godt?
Glæde tanker herfra

Kunden

 

Og jeg svarede:

Kære Kunde!

Mange tak for din mail. Det var rart lige at høre fra dig. TAK skal du have for det. Det er en flot beskrivelse af, hvordan det går dig, tak for det. Du kan bare det der med at skrive.

Hvor er det flot, at du er kommet så langt, så du i din dagligdag har det meget bedre – rigtigt godt. Tillykke med det. Flot med din måde at takle x-mand, x-kæreste, gamle kæreste og nye kæreste. Du kan bare det der. Godt gået.

Ja! Jeg forstår godt, hvad du mener med, at man får, hvad man beder om. 🙂

Flot med drømmejob og din yngste datter, og du er landet på begge dine ben. Flot klaret.

Flot at du er kreativ, så du på et tidspunkt kan udstille. Det kommer, når det er rigtigt for dig. 🙂 Og også din anden kreative hobby. Fint. Der er rigtigt gang i den kreative side.

Og selv tak. Det gør jeg gerne.

Men husk på, det er dig inden i dig, der har gjort ændringerne inden i dig, som har givet dig dine meget meget flotte resultater. Så det kan du takke og rose dig selv for. Jeg har ”kun” vejledt dig. Men tak fordi du siger det, det er det, der gør, at jeg har lyst til mit arbejde.
Du forstår stadig ikke rækkeviden af, hvad jeg lærte dig. Hvis jeg nu siger, at jeg som barn i Afrika lærte noget af afrikanerne, som jeg forsøger at lære videre til danskerne. Kan det hjælper dig?

Flot at du er tilfreds. Imponerende. Især når jeg tænker på, hvordan du havde det, da jeg så dig første gang.

Fremad

Du spørger til redskaber til din videre udvikling. Det skal jeg gerne give dig ud fra mig og min viden. Skal vi aftale en konsultation? Jeg vil foreslå, at du får endnu en visualisering.

Du skal i det mindste vide, at du er hjerteligt velkommen, når det er rigtigt for dig. Du siger bare til.

Må jeg bruge din fine beskrivelse som kundeberetning? Det er der mange andre, der vil have stor glæde af.

Kan du have det rigtigt godt, så godt som det kan lade sig gøre under de omstændigheder, du har.

Husk, du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet. Og det er dine dejlige børn også.

De kærligste knus
Med massere af accept, lys og ros
Fra Lise

 

Tilbage til Kundeberetninger