De forkerte kærester – maillisten (Blog) hjalp

Hoste

En beskrivelse om, hvordan man kan forelske sig igen og igen og igen i de forkerte kærester.

Når man har lært, at man er et dårligt menneske, hvor negativiteten er i højsædet. Ja! Så tiltrækker man også de dårlige og får de forkerte kærester. Så når man lærer at man er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi man er til. Ja! Så er der mulighed for at tiltrække noget positivt.

 

Kunden skriver:

Jeg fik kontakt til Lise, da jeg ikke mere kunne finde ud af mit liv. Jeg kom med på maillisten. Som hjalp mig meget. Jeg kunne skrive alt, godt og dårligt, alle de følelser jeg havde om mig selv, og de var dårlige.

Men jeg lærte, at jeg ikke er et dårligt menneske. Jeg lærte, at jeg er et menneske, der var kommet ud i et dårligt forhold, hvor negativiteten var i højsædet.

Jeg havde altid drømt om et godt forhold, en stor familie, anerkendelse og kærlighed. Men af en eller anden grund forelsker jeg mig i de forkerte mænd. Forkerte for mig, dvs. mænd der har problemer med alkohol.

Da jeg har prøvet det nogle gange, troede jeg den sidste gang, jeg forelskede mig at denne gang, skulle det være det rigtige. Jeg ville gøre alt for at det skulle gå godt.

Så jeg lukkede øjnene for flaskerne, jeg begyndte at finde rundt omkring. Jeg lukkede øjnene for de negative ord, men fordi jeg ville så gerne være en del af et parforhold, gik jeg i stykker.

Jeg blev så nedbrudt psykisk, at jeg troede kun dårligt om mig selv. Samtidig med at jeg udadtil virkede glad og forsøgte at få livet til at fungere nogenlunde. Men indvendig var jeg angst og bange, og kunne slet ikke finde ud af, hvem jeg var.

Gennem maillisten (Blog)

Gennem maillisten fik jeg sat ord på mine følelser. Især de dårlige. Og langsomt langsomt fik jeg modet til mig selv tilbage. Jeg fik modet til at afslutte forholdet, på en for mig god måde.

At se sine dårlige og negativer sider, er meget voldsomt. For jeg havde / har aldrig givet mig selv lov til at give udtryk for, at jeg også indeholdt disse grimme sider. Men med en anerkendelse og accept af, at jeg indeholdt disse sider, har gjort at jeg i dag ved noget om mig selv, som jeg ikke har villet acceptere før. Maillisten og Lise har været med i processen. Og der er jeg dybt taknemmelig over.

Med kærlige hilsner og tanker

Kunde

 

Navnet er Lise Seidelin bekendt.

 

Tilbage til Kundeberetninger