At blive i forholdet selv efter et on / off forhold

Værdifuld dig – Mand kvinde kæreste

Vi har så mange normer og holdninger i vores samfund, som ikke altid har ret meget med virkeligheden at gøre. Så der er mulighed for at blive i forholdet selv efter et on/off forhold.

Man siger psykopater ikke kan ændres. Det er en norm, som jeg forsøger at ændre, fordi det ikke er rigtigt. Nogle gange kan det lade sig gøre, at ændre psykopaten i et parforhold.

Men det er i første omgang ikke psykopaten, der skal i behandling og arbejdes med. Det er partneren. Når partneren begynder at bryde dansen, så er der faktisk mulighed for, nogle gange, at psykopaten faktisk ændrer sig. Ikke altid men nogle gange. Altså at jeg arbejder indirekte med psykopaten. Det er stadig ikke partneren, der har ansvaret eller er den skyldige i psykopatens opførsel.

Her er der en kundeberetning, hvor jeg havde kunden i behandling af flere omgange. Når kunden kom i behandling, var det, når det stod på skilsmisse. Så blev kundens konti lukket, kunden blev smidt ud hjemmefra, osv. osv.

Når kunden så havde været i behandling, så endte de alligevel med at blive i forholdet. Også selv om det havde været et on / off forhold.

Den første gang var det mange behandlinger, der skulle til. Anden gang var det færre og sidste gang kun en enkelt telefonkonsultation. I alt fik kunden telefonkonsultation 12 gange af 1 time og 8 gange af ½ time samt en enkelt gang i klinikken af 3 timer.

 

 

Kunden skriver

Kære Lise

Undskyld mit sene svar – MEN der er sket SÅ meget…. Tak ja jeg fik mit flyttelæs, dog ikke med alle mine ting men ok…. Der er sket en drejning, min ægtefælle er nu indstillet på at vi kan have 2 baser sammen, ægtefællen har lovet mig at skrive mig på huset, som før, så jeg ser om ægtefællen handler på det…. det vil jo give en langt større tryghed….

jeg har min lejlighed i den anden ende af landet og er meget glad ved den….

vi nåede aldrig i statsamtet, da vi ophævede straks skilsmissen for 3 gang, dog et sekund efter (da jeg lagde røret på til statsforvaltningen) kom der frem på ægtefællens tlf skærm hvor mange gange ægtefællen havde ringet til sin eks ægtefælle og datter, ægtefællens familie har jeg aldrig måtte møde og ægtefællen siger de intet betyder, og har påstået det sidste år at ægtefællen ingen kontakt har haft med dem…… men dog havde ægtefællen også besøgt eksen i de 14 dage vi var “Skilt”….- ved ægtefællen også er taget derhen bag min ryg i vores forhold, det er lidt skræmmende med alle de finurlige løgne, MEN nu siger ægtefællen at ægtefællen har cuttet al kontakt med dem, da ægtefællen ikke har forældre og bedsteforældre følelser som ægtefællen udtrykker det.

SÅ jeg håber nu på et ærligt og roligt forhold, da jeg stadig elsker min ægtefælle, det virker også som om ægtefællen ikke laver optræk til så meget ballade mere… SÅ Lise vi giver det sidste skud i bøssen.

Ellers har jeg fået min klinik op at stå i lejligheden, med kostvejledning og kropsterapi, det er jeg glad ved.

Vi har aftalt at min ægtefælle overfører 2000 kr til min egen konto om md, så jeg har lidt at gøre med.

Jeg er nu skrevet på bilen som medejer….. ægtefællen har talt med nogle forskellige terapeuter, det tror jeg har været godt, jeg mærker i hverfald en stor velvilje fra ægtefællen, som ikke er set før.

Jeg bruger acceptprocessens øvelser HVER dag og de gør mig så godt – TAK for dig Lise – jeg håber ikke vi tales ved (smil)

Jeg håber, du har det rigtig godt og får hjulpet en masse fortvivlede mennesker, som du jo er bragende dygtig til.

Alt det bedste
Kundens navn

 

Tilbage til Kundeberetninger