Få løst problemerne, så man bliver sammen

Tanker 2

For at kunne leve i et ægteskab, skal man lære at få løst problemerne, der opstår undervejs. Ellers samler de sig sammen og ødelægger mere og mere kærligheden.

De havde været gift i 30 år, og var på randen til skilsmisse og kundens sammenbrud – kunden var flygtet fra ægtefællen.

De første år var gode, men de sidste 20 år havde været en kamp, de sidste 5 år ekstreme. Der var tanker om at ægtefælle havde ADHD, personlighedsforstyrrelser, dyssocial og narcissistisk. Angst, svigt, problemer i relationer, omsorgssvigt i barndommen, vrede, selvmordstruet, osv. men også elsker sin ægtefælle.

Kunden var ret sensitiv, lavere og lavere selvværd, taget ansvar, en lang derout de sidste 5 år hvor kunden røg ud af arbejdsmarkedet, stress, depression, osv. men også elsker sin ægtefælle

De har velfungerende voksne børn.

Efter 2 telefonkonsultationer af 1 times varighed med 20 dages mellemrum, kunne kunden takle de problemer kunden havde med sin ægtefælle.

1½ år efter sidste konsultation modtog jeg denne mail.

 

Kunden skrev

Hej Lise.

Min ægtefælle og jeg er stadig sammen og det går faktisk ganske godt 😀 Der har været nogle udfordringer undervejs, men jeg har haft stor glæde af nedenstående, som du lærte mig:

  • accept
  • vær i hver jeres boble
  • træd ud af dansen
  • når det lykkes, optrappes den ubehagelige adfærd formentlig, for derefter at minimeres

Jeg er meget glad og taknemmelig for den hjælp du gav mig <3 Jeg føler nu, at jeg er i stand til at stå på egne ben, så endnu en gang tak for hjælpen 😉

Kærlig hilsen

Kundens navn

 

Tilbage til Kundeberetninger