At blive i parforholdet

Hun vil

Du gav mig rigtig mange gode brugbare redskaber. Enkle, logiske øvelser som det går godt med, hårdt arbejde. Det går fremad, engang imellem lidt baglæns. Mit hoved føles ikke som en flamingokasse, og jeg fryser ikke mere. Fremgang – dejligt.

Pouls negative sider er der stadig, men det gør ikke så ondt inde i mig mere. Jeg er blevet rigtig god til at se de positive sider, hvor jeg før blev hængende i de negative sider. Er rigtig stolt over det, der er sket. Ro og glæde har igen fået plads i mig.

Jeg har fået lov til at sætte denne fine beskrivelse af, hvordan det er at blive i parforholdet ind som kundeberetning.

 

Kunden skrev

Kære Lise.

Tak for dine hilsner. Lidt flov over du må stille mig spørgsmål, inden jeg får mig sat til tastaturet og skrevet til dig. Du skal vide, jeg tit har dig i tankerne, du gav mig rigtig mange gode brugbare redskaber. Enkle, logiske øvelser som det går godt med, hårdt arbejde, målet er ikke nået endnu.

Før jeg begyndte mine mange og lange ture til dig, var jeg fuldstændig “banket” ned på alle måder. Jeg har haft det dårlig i mange år. Du fik hjulpet mig på ret kurs, jeg har det meget bedre nu. Det går fremad, engang imellem lidt baglæns.

Mit hoved føles ikke som en flamingokasse, og jeg fryser ikke mere. Fremgang – dejligt.

Gøre det der er godt for mig er min sværeste øvelse, ingen ros for det. Men jeg har rigtig gode stunder sammen med min skønne “Lady”. Hun er altid glad, og det smitter.

Jeg har stor glæde Dagsaktuelt og Forum (Blog).

Det er der vist mange der har. Tak for det Lise.

Fysisk har Poul fået det dårligere det sidste halve år. Hans smerter er blevet værre, og han går dårligere. Turen til Færøerne er af samme grund blevet aflyst.

Pouls negative sider er der stadig, men det gør ikke så ondt inde i mig mere. Jeg er blevet rigtig god til at se de positive sider, hvor jeg før blev hængende i de negative sider. Er rigtig stolt over det der er sket. Ro og glæde har igen fået plads i mig.

Jeg kan stadig sende lys til Poul, gør det ikke så tit, orker det ikke.

Vi flytter ikke nu. Huset vi har, er godt indrettet, ingen trapper, dørtrin o.l. Hvis Poul fortsat bliver dårligere, kan vi ikke bo bedre end vi gør.

Fødselsdagen er i næste måned. Der er inviteret 40 gæster. Jeg glæder mig, det er 30 år siden min fødselsdag er blevet fejret. Og tænk dig, jeg har næsten selv fået lov til at bestemme, hvem der skal med. Stor fremgang.

Jeg vil ikke tænke for meget på de 45 år der er gået, med straf, hån bagtalelse løgn, druk og damer. Man føler sig ikke særlig værdsat, kun en fastspændt husbestyrerinde. Håber og tror på, årerne fremover bliver bedre.

Jeg ringer/skriver til dig hvis der bliver problemer. Endnu engang tusind tak for din hjælp.

Håber alt går gogt hos dig , og dine tre hjælpere.

Kærlig hilsen Elly.

Og jeg svarede

Kære Elly!

Mange tak for din mail. Hvor var det dejligt lige at høre fra dig. TAK skal du have for det. Det er en flot beskrivelse af, hvordan det går dig, tak for det. Du kan bare det der med at skrive.
Det er helt i orden, du ikke har skrevet før.

Hvor er det flot, at du er kommet så langt, så du i din dagligdag har det meget bedre. Tillykke med det.
Hvor er det dejligt, at du har fået så stor glæde af det jeg har vejledt dig omkring. Ja! Jeg ved godt, det er hårdt arbejde. Men du gør det virkelig godt.

Imponerende at du ikke fryser mere.

Det siger jo virkelig noget om, hvor godt du har fået det. Tillykke med det.

Og selv om du ikke synes, at du gør det, der er godt for dig, så gør du det ind imellem alligevel. Prøv at tænke over, hvordan det var før, og hvordan det er nu. Du gør til de ting, der er rigtigt for dig, det der giver dig glæde. Så der gør du det, der er godt for dig.

Dejligt med din ”Lady”. Ja! Hunde er gode til at smitte med deres glæde. Det er så dejligt.

Det glæder mig meget, at du stadig har glæde af Dagsaktuelt og Forum. TAK fordi du siger det. Det giver mig lyst til at fortsætte. Og tak for ide til et indlæg om hjælpere. 🙂
Se her et indlæg om hjælpere: Hjælpesyndrom – pleace

Det er da ærgerligt, at Poul har fået det fysisk dårligere. Og at turen til Færøerne dermed er aflyst.
Flot at hans negative sider ikke gør så ondt mere. Du klarer det virkelig flot.
Tillykke med at ro og glæde har fået plads i dig igen.

Helt forståeligt, at du ikke orker at sende lys til Poul. Det er flot at du kan. Godt gået.

Fint med afklaring omkring flytning.

Dejligt at du selv har fundet din selvbestemmelse omkring fødselsdagen. Godt gået.

Ja! Fortiden er gået og kan ikke laves om. Men du kan ændre holdning til den, og det er du godt i gang med. Tillykke med det.

Jeg skal gerne svare mere på denne mail. Men så bliver det konsultation.
Du skal i det mindste vide, at du er hjerteligt velkommen, når det er rigtigt for dig. Du siger bare til. Jeg vil glæde mig til at have dig igen. Hvis det bliver nødvendigt.

Kan du have det rigtigt godt, så godt som det kan lade sig gøre under de omstændigheder, du har. Og fortsat god arbejdslyst inde i dig. Du gør det bare så godt.

Jeg skal lige høre, om jeg må sætte din mail ud som kundeberetning på min hjemmeside?

Husk, du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet. Og det er dine dejlige børn også.

Jo tak, jeg har det godt, og det har mine 3 hjælpere også.

De kærligste knus
Med massere af accept, lys og ros
Fra Lise

Lisegården
en lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
Lisegården
Tlf. 24 22 16 22

 

Tilbage til Kundeberetninger