Vise forståelse og takke psykopaten

En rigtigt provokerende udtalelse, at vi skal lære at vise forståelse og takke psykopaten. Men det er så dejligt, når man når så langt.

Vi er så vant til, at vi skal hade psykopaten. De er så forkerte, gør så meget galt, bliver bedømt og vurderet, som helt forkerte.

Men!

Men!

Men!

Hadet, vreden, frustrationerne, osv. de ligger inden i den, der fordømmer og vurderer andre som forkerte. Så når du ikke kan forstå og takke psykopaten, så er det dig, det går ud over.

Jeg forstår i hvert tilfælde psykopaterne. Og de udøvende jeg har været ude for, dem forstår jeg og takker jeg.  Ja! Jeg har også været gennem vreden, angsten, hadet, frustrationerne, bedømmelsen, osv. Men det er ikke godt for mig. Jeg kom videre. Heldigvis. Så jeg i dag kan vejlede andre til at få det godt. Det er bare så dejligt, når det sker for andre. Det nyder jeg rigtigt. Så bliver jeg overflødig.

Vi skal alle lære at takle livets negative sider. ALLE

Alle mennesker har gode sider, og alle mennesker har dårlige sider. Der er så mange mennesker, der lader deres dårlige sider gå ud over andre. (Janteloven) Så vi skal lære, hvordan vi takler det.

Når vi har lært det, så kan vi takke de mennesker med dårlige sider, for at de gav os mulighed for at lære. Det er bare så dejligt, når man kommer dertil.

Jeg bruger acceptprocessen. Det er utroligt, hvad så enkelte ting kan gøre ved livets negative sider. Og det er så dejligt at se, når et menneske går i gang med at gøre det og lærer det, så det menneske får det godt.

Det må jo være hele meningen med livet, at lære hver især, hvordan vi hver især får det godt.

En af tingene er at lære hvordan man reelt kan forstå,  og kan vise forståelse og takke psykopaten.

Når det lykkes er det bare så dejligt.

 

Se mere her:

Vise forståelse for en, der er udsat for en psykopat

Stemple en psykopat

Psykopatiske træk og offer for disse

Vrede had frustration irritation – lær at ændre psykopaten – Blog

At arbejde indirekte på at ændre en med psykopatiske træk

Der er meget mere, se i søgninger under psykopat

 

Tilbage til Blog

1 kommentar

Skriv et svar