Projektioner

Videnskabeligt bevis så som så

Videnskabeligt bevis er noget svært noget. Alt for ofte modsiger det ene bevis det andet bevis.

Hvor er det ærgerligt, at det er så svært at få lavet noget statistik og videnskabeligt materiale, der også er til at stole på. Der er alt for mange, der er påvirkede af at resultaterne skal se ud på en bestemt måde. Enten fordi de har en holdning til at resultaterne skal være sådan, eller at de helt bevidst manipulerer med tallene. Hvor er det svært at vide, hvad der er reelt, når der er alt for mange, der ikke er reelle.

Det er den ene side af det, den anden side er, at statistikker er omkring en stor befolkningsgruppe og ikke omhandler den enkelte. Men kan som enkelt individ ikke vide, om man er den i statistikken, som er inden for resultatet, eller om man er den, der ikke kommer ind i resultatet. Det er ikke til at vide. Man kan ved statistikkerne kun vide, hvad der overordnet er, ikke hvordan det er for det enkelte individ.

Vi kommer til at overse det enkelte individ

Når vi så læner os for meget op af statistikkerne, så kan vi komme til at overse, hvad der faktisk sker med det enkeltindivid, som er lige foran os eller os selv.

Se her er det endnu vigtigere at se og høre, hvad det er den enkelte oplever, har det og sker for den ene person. Altså at det er meget vigtigt at høre, tro og tage både en selv og andre alvorligt. Jeg bruger acceptprocessen til at komme ind i mig og høre mig, men også til at høre andre.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Det starter inden i dig med at høre efter dig selv, så kan du også begynde at høre, hvad det reelt er, andre siger.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar