Psykopaten startede

Vi er alle gode nok

Når vi er udsat for Janteloven, mobning, overgreb, vold psykisk og evt. fysisk, en psykopat, osv. osv. så tror vi alt for ofte, at vi ikke er gode nok. Men vi er alle gode nok, bare fordi vi eksisterer. Ja! Vi kan have nogle handlinger, som ikke er gode.

Det kan alle mennesker, og vi kan bestræbe os på, at gøre det så godt som muligt. Men vi er alle også mennesker, der har gode som dårlige sider og laver fejl ind imellem. Nogle er værre til det end andre. Men vi er stadig alle gode nok, bare fordi vil er til – er født. Intet andet.

Vi har alle nogle gode vaner og nogle dårlige vaner, og livets opgave går ud på, at finde ud af, hvordan vi bryder de dårlige vaner, og laver nogle gode vaner i stedet.

Mange har en tendens til at dømme andres negative vaner og forstørre dem, men på den måde laver de jo overgreb på den, der har de negative vaner. Her er det om at lære, at lade være med at lade sig påvirke af, at andre har negative vaner. Men huske, at det er et menneske, og at alle mennesker har negative vaner. På den måde bliver man forstående i stedet for fordømmende.

Jeg bruger acceptprocessen til at lære det. Det er så dejligt at se, når det virker.

Så når jeg kan og andre kan lære det, så kan du også. Det starter inden i dig.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar