To sæt regler

Når vi er udsat for Janteloven, mobning, overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. så er det alt for ofte, at den udøvende laver to sæt regler. Et sæt regler der er gælder for den udøvende, og et helt andet sæt regler der gælder for den udsatte.

F.eks. må den udøvende gerne være aggressiv, mens det må den udsatte ikke. Eller den udøvende må gerne bestemme over den udsatte, mens det modsatte ikke er tilfældet. Osv. osv.

Det bliver efterhånden svære og sværere at finde ud af, hvordan den udsatte skal gøre tingene, for ikke at blive udsat for urimeligheder. Protesterer den udsatte og siger, der er to sæt regler, siger den udøvende bare, at det er den udsatte, der er galt på den. Eller den udøvende siger, at det er sådan. Den udøvende må gøre det, den udøvende vil, mens det må den udsatte ikke. Eller at det er den udsatte, der er så syg i hovedet, så den udøvende er nødt til at sætte nogle regler for den udsatte. Osv. osv.

Også her går jeg i gang med at lave acceptprocessen. Det er så dejligt at se, hvordan det kan ændre tingene til det bedre.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar