En smilende hilsen

Dette har jeg modtaget fra en anonym

og jeg har skrevet det lidt om.

Da jeg var yngre, vejede jeg nogle kilo mindre. Jeg behøvede aldrig at holde maven inde, når jeg havde stramt tøj på. Men nu hvor jeg er blevet ældre, har min krop gjort sig fri. Der findes en form for elastisk komfort, der hvor min talje var engang. De fine sko skal være to numre større, hvis jeg da overhovedet kan få fødderne i dem og skridtet på bukserne sidder alt for ofte nede ved knæene.

Men jeg har også lært, at det ikke betyder noget, hvad der sker, eller hvor sort alt føles i dag. Livet går videre og i morgen bliver en bedre dag.

Jeg har lært, at det siger meget om et menneske, hvordan han/hun håndterer disse tre ting: En regnvejrsdag, mistet bagage og sammenfiltrede juletræskæder.

Jeg har lært, at uanset hvilket forhold du har til dine forældre, så vil du savne dem, når de ikke er her mere.

Jeg har lært, at det at skaffe sig penge og ting, ikke er det samme, som at skabe sig et liv.

Jeg har lært, at livet af og til giver dig en chance mere.

Jeg har lært, at man ikke kan gå gennem livet med en baseball-handske på begge hænder. Af og til skal man også kaste bolden tilbage.

Jeg har lært, at når jeg har besluttet noget direkte fra hjertet, så har jeg for det meste også truffet den rette beslutning.

Jeg har lært, at selvom jeg er såret, behøver jeg ikke såre andre.

Jeg har lært, at man hver dag skal række sin hånd ud til nogen. Alle behøver en varm tanke eller et venligt klap på skulderen.

Jeg har lært, at jeg stadig har meget at lære.

Jeg har lært, mennesker vil glemme, hvad du har sagt, og ting du har gjort, men de vil aldrig glemme, hvad du fik dem til at føle.

Du kan sende linken til dette sted videre til nogle fantastiske mennesker du gerne vil glæde. Så vil du komme til at fortælle det menneske, at vedkommende er fantastisk, og du vil måske få vedkommende til at smile

Dette har jeg modtaget fra en anonym
og skrevet lidt om.

De kærligste hilsner
i lys og kærlighed

En smilende hilsen

 

Tilbage til Blog

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar