Skilsmisse fra psykopaten Skilsmisse fra psykopaten

Når den udsatte vil have en skilsmisse fra psykopaten, er der mange ting, der kan gå galt. Psykopaten kan reagere med at fremkomme med endnu flere psykopatiske træk. Altså at situationen faktisk bliver meget værre, hvis den udsatte vil væk fra en psykopat – vil have en skilsmisse fra psykopaten.

Skilsmisse fra psykopaten

Føles det helt håbløst?

Skilsmisse fra psykopaten

Vil du gerne have det godt?

Jeg bruger acceptprocessen.

Min bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse 

Ring til mig på 24 22 16 22

Skilsmisse fra psykopaten

Skilsmisse fra psykopaten

Skal du skilles fra en voldelige, en psykopat, en borderliner, en narcissit, osv.?

Og vil du gerne lære, hvordan du takler det, så sig endelig til.

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Skilsmisse fra psykopaten løser alt, tror den udsatte Skilsmisse fra psykopaten

De fleste udsatte tror, at når man bliver skilt, så holder det hele op, så er man væk fra hinanden, og der sker ikke mere. Det gjorde jeg også. Da jeg ville skilles fra min voldelige ægtefælle, troede jeg, at volden ophørte. Men nej, den fortsatte. Jeg fik virkelig et stort stort chok. Og faktisk blev volden værre og værre efter skilsmissen. 

Den udsatte skammer sig  Skilsmisse fra psykopaten

Når det så viser sig, at det er sådan, det bliver værre og værre, så bliver den udsatte så flov over, at den udsatte tog fejl, og har så svært ved at indrømme det og dermed svært ved at få hjælp.

Så som jeg plejer at sige, man kan risikere at blive slået ihjel, af at gå fra en voldelig / en psykopat.

Psykopaten ser ikke egne fejl  Skilsmisse fra psykopaten

For mig er det i dag helt forståeligt. Når den udsatte vil skilles, så siger den udsatte jo på det ubevidst plan, at den udsatte ikke mere vil finde sig i psykopaten. Altså at psykopaten ikke er noget værd, at den udsatte ikke elsker psykopaten, at det er psykopaten, der er galt på den, osv. Og ligesom den udsatte ikke kan lide at få sådan noget at vide, så kan psykopaten heller ikke lide det. Men psykopaten indser ikke, at det er psykopatens handlinger overfor den udsatte, der er grunden til det. Det gjorde min ægtefælle ikke, og jeg har set så mange andre gange, hvor psykopaten heller ikke indser det. I psykopatens verden er alt jo den udsattes skyld, også selvom det slet ikke er det, men er projektioner på den udsatte.

Dansen med psykopaten  Skilsmisse fra psykopaten

Hvis vi ser det ud fra dansen, så er det oftest lidt lettere at forstå. Når den udsatte vil have skilsmisse fra en psykopat, så vil den udsatte jo ikke danse med mere. Det er jo sådan, at lige meget om den udsatte skal være sammen med psykopaten, eller den udsatte ikke skal, så skal den negative dans brydes. Når den udsatte bryder dansen, så bliver psykopaten oftest værre.

Efter et stykke tid, hvor den udsatte virkelig holder op med at dansen og heller ikke går tilbage til dansen, så vil psykopaten nogle gange blive et rart menneske, at være sammen med. 

Dansen er jo, at den udsatte går ind i dansen med sine vaner, og det gør psykopaten også. De vaner den udsatte har, og også de vaner den udsatte får af at leve i et forhold til en psykopat, er sådan, så de lige præcis passer sammen med psykopatens vaner. Altså når psykopaten lægger op til dans ved f.eks. at give den udsatte skylden, så reagerer den udsatte ved at danse med, f.eks. at påtage os skylden. Den udsatte tror, det psykopaten siger, reelt er noget, den udsatte gør forkert. Så ubevidst trykker den udsatte sig, og påtager sig skylden, tror den udsatte er forkert, osv. hvis ikke bevidst så ubevidst. Det reagerer psykopaten på med sin vane, f.eks. at give den udsatte endnu mere skylden. Så reagerer den udsatte med endnu mere at tage skylden på os. Osv. osv. En negative livsspiral uden lige – en dans.

Det bliver værre ved en skilsmisse fra psykopaten  Skilsmisse fra psykopaten

Når den udsatte vil bryde dansen, enten fordi den udsatte bare vil have det godt, eller fordi den udsatte vil væk fra psykopaten, så bliver psykopaten mere og mere desperat, fordi den udsatte ikke danser med mere, den udsatte f.eks. ikke påtager sig skylden mere. Den udsatte bryder vanen. Det gør psykopaten utryg, fordi det ikke er, som det plejer, psykopaten bliver frustreret, desperat, og så går psykopaten endnu mere i gang med sin vane, altså bliver endnu værre i sine psykopatiske træk, forsøger at få den udsatte tilbage i dansen – forsøger at kroge den udsatte. I psykopatens verden skal den udsatte danse med. Det er trygt, ikke fordi det er rart, men fordi det er, som det plejer at være.

Når psykopaten bliver værre, enten fordi den udsatte vil have en skilsmisse fra psykopaten eller “bare” fordi den udsatte vil have det godt – bryder den negative dans, så skal den udsatte huske på, at det er sådan, det er, så den udsatte kan se sin egen situation i øjnene og passe på sig selv.

Hvad kan den udsatte gøre ved en skilsmisse fra psykopaten  Skilsmisse fra psykopaten

F.eks. at den udsatte sikrer sig, hvad den udsatte vil have med, når den udsatte vil skilles. F.eks. så havde jeg en kæreste, der købte hus, som jeg så skulle betale, selv om jeg slet ikke var spurgt, og selvfølgelig heller ikke ville. Jeg havde nemlig gennemskuet, at det kæresten ikke selv kunne betale, det skulle jeg betale, hvis ikke direkte så indirekte. F.eks. at kæresten fik en fartbøde, den skulle jeg betale. Ja ja! Stakkels kæreste som ikke ville stå ved sine egne fejl.

Så jeg meddelte, at jeg ikke flyttede med. Og så blev det virkelig slemt. Kæresten stjal af mine ting, slukkede for varmen og det varme vand, låste sig ind, da jeg havde fået skiftet låse, osv. osv. Ja ja! stakkels x-kæreste. Det var en x-kæreste, der virkelig havde meget meget store problemer, løj, bagtalte, provokerede, osv. osv. bare for at dansen skulle fortsætte. At projektionerne skulle fortsætte – alt var mig, der var helt håbløs, syg, dum, forkert, osv. osv. Altså det, som jeg kendte så godt fra mine forældre og min familie, min tidligere veninde, osv. Ja ja! Men jeg havde fået brudt mine mønstre så meget, så jeg ikke dansede med mere. Det ville x-kæresten ikke have. Jeg måtte ikke være et selvstændigt, værdigt, selvbestemmende menneske. Stakkels den x-kæreste. Og tak for at jeg har lært og lærte så meget. Det er virkelig dejligt.

Det sker for mange Skilsmisse fra psykopaten

Det er ikke kun mig, det er sådan for, og som har det sådan, det er også så mange andre. Jeg har set mange steder, og også at det er sådan for mange i min klinik, at psykopaten bliver værre, når den udsatte starter en skilsmisse fra psykopaten. Ikke alle, men alt for mange.

Så det er virkelig om at lære, hvordan man gør, så man reelt finder en vej frem med eller uden en skilsmisse fra psykopaten.

Få det godt – Find dig selv   Skilsmisse fra psykopaten

Lær at finde fred og ro i dig selv. Hjælp dig selv til at få overblik og handlekraft. Bliv mere positiv og glad. Få det godt og find dig selv! Med metoder indenfor visualisering og samtaleterapi giver jeg dig redskaber til at takle de udfordringer, du måtte møde på din vej – hel dig selv – også på egen hånd.

Se mere om behandling og om mine behandlingsmetoder:

Samtaleterapi  og  Visualisering  ved brug af  Acceptprocessen

Behandling på Lisegården #behandling Skilsmisse fra psykopaten

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Du bliver positiv og glad

Skilsmisse fra psykopaten  Du er god nok  Skilsmisse fra psykopaten

Husk at du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

Hvis du ikke synes det, så sig endelig til, så skal jeg vejlede dig, så du har en mulighed for at lære det.

Du kan – Når jeg kan, så kan du også.  Skilsmisse fra psykopaten

Behandling på Lisegården #behandling Skilsmisse fra psykopaten

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

 

15 min gratis ved første samtale

Ring på + 45 2422 1622
Så vil vi sammen finde ud af hvad du har brug for.

Med venlig hilsen

Lise Seidelin
Læge med over 29 års erfaring

Skriv et svar