Skab din egen glæde

Skab din egen glæde

Jeg får så meget ros for tiden. Det er utroligt dejligt, og giver mig en masse glæde.

Også selv om der er enkelte, der er sure på mig, så er det nu dejligt med alle dem, der roser mig, for mine hunde, mig selv og mit arbejde.
Det er sådan en glæde, at andre har glæde af mig, og den jeg er – glæde af min viden og den vejledning, jeg giver. Så du kan skab din egen glæde.

Det kan godt lade sig gøre. Jeg har set det så tit. Så når jeg kan og andre kan, så kan du også.

Men husk alle jer, der roser mig, at det er jer selv inden i jer, der gør arbejdet inden i jer. Det er kun jer selv, der kan gøre en forskel inden i jer selv. Altså skab din egen glæde. Og du kan gøre lige nu – i dag – lige her, hvor du er.
Min glæde er også ekstra stor lige nu, fordi der er 2 der har sponsoreret, det gør at hjemmesiden kan fortsætte, og at jeg kan fortsætte. Så selv om økonomien stadig er meget svær, så er jeg bare så glad.

Det er så dejligt at opleve, at andre er glade, fordi og for at jeg er glad. Det giver ”ekstra” glæde.
Jeg mindes som barn – ung pige og i det voldelige forhold samt den veninde med de psykoptiske træk osv., hvor min glæde blev mødt med ødelæggelse. Jeg følte ikke, jeg måtte være glad. Men det må jeg gerne. Det er bare så dejligt. Så når jeg kan, så kan du også.

Jeg får så meget ros for mine hunde, mig selv og mit arbejde – vejledning af dem, der er udsat for partnervold / en psykopat / en med psykopatiske træk / osv. Der er så mange, der har glæde af den vejledning, jeg giver.
Mange siger: ”Du kan noget særligt.” Det er så overvældende, men også utroligt dejligt og giver megen glæde. Især glæder det mig for alle dem, der får det bedre, som lærer at takle det negative i deres livet, så jeg bliver overflødig. Det glæder mig bare så meget.

Det er noget særligt for en dansker.

Ja! Jeg lærte som barn i Afrika noget af afrikanerne, som jeg gerne vil lære danskerne. Jeg ved godt, at det er noget særligt for en dansker.

Men husk alle sammen det er inden i jer selv, I selv skal gøre arbejdet. Det jeg kan, er, at give jer redskaber og vejledning i at bruge dem, samt vise jer, at det godt kan lade sig gøre. For det kan det. Jeg har set det så tit. Så når jeg kan og andre kan, så kan du også.

 

Tilbage til Blog

1 Kommentar

  1. Jeg synes, det her er meget aktuelt for alle, lige nu og her i dag.
    Du kan lige nu inden i dig i dag skabe din egen glæde.

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar