Når vi er udsat for overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. så når vi går fra en kæreste, og går på jagt efter den næste, ja så søger vi ubevidst dem, der ligner det, som vi plejer. Men vi gør også noget andet, de kærester, som reelt er gode, dem vil vi ikke have. De er for kedelige, forkerte, giver os utryghed, osv. osv. fordi vi ikke er vant til det at bliver behandlet godt. Det skræmmer os simpelthen, fordi det er ukendt og dermed utrygt.

Nogle af os reagerer så med at skælde ud, skændes, vil lave ballade, osv. andre bliver indesluttede, lukker af, flygter osv. fra det gode. Så finder vi en anden, der helt sikkert er, som vi plejer, vores vane, der giver os tryghed, og vi bliver igen udsat for overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. Som vi så giver den anden skylden for, at vi har det skidt – en skrue uden ende.

Så vi skal starte med os selv, se på os selv, hvad er det, der ubevidst sker, hvad er det, vi ubevidst tiltrækkes af, osv. osv. Det kan være utroligt svært, især fordi det er ubevidst. Men det kan lade sig gøre. Når vi så har fundet ud af det, så er det i gang med at ændre det. Jeg bruger acceptprocessen, den virker utroligt godt. Det er bare så dejligt at se, når en ændrer kurs og finder en reelt god kæreste.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar