Påvirke andre på afstand Påvirke andre på afstand

Vi kan påvirke andre på afstand, hvis vi ønsker det. Men vi påvirker også andre både tæt på og på afstand, uden at tænke over det. Og vi påvirker også os selv hele tiden.

Påvirke andre på afstand

Du er værd at elske

Påvirke andre på afstand

Vil du gerne have det godt?

Jeg bruger acceptprocessen.

Min bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse 

Ring til mig på 24 22 16 22

Påvirke andre på afstand

Påvirke andre på afstand

Bliver du påvirket af andre på afstand?

Vil du gerne lære, hvordan du undgår det?

Vil du gerne lære, hvordan du påvirker andre positivt, så du får det godt?

Så sig endelig til, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Du kan se og påvirke andre på afstand  Påvirke andre på afstand

Har du nogensinde lagt mærke til, at når du selv har det skidt, så er det, som om alle andre også har det skidt. Eller hvis du synes, alle andre er dumme, så er der virkelig mange, der er reelt dumme.

Men hvis du synes, at de alle er så dejlige, så er der mange, der er dejlige.

Eller når du lige har fået et barn, så har mange andre også fået barn.

Der er flere ting i det her  Påvirke andre på afstand

Der er det, der sker inden i os, så vi selv kun ser og lægger mærke til hos andre, og dermed ser det samme hos andre, og slet ikke lægger mærke til alt det andet. Det kan både være negative ting som positive ting, vi selv har inden i os og dermed ser hos andre.

Der er også den side, hvor vi rent faktisk kommer til at påvirke andre på afstand. Bare det at sende et smil, sige et sødt ord eller to, det kan helt ændre dagen for en anden. Det ved vi godt. Men det er ikke altid, vi kan finde ud af at gøre det, og da slet ikke gøre det med os selv. Altså sige et kærligt ord til os selv og smile til os selv f.eks. i spejlet, eller bare inden i os selv

Men det giver meget mere glæde, hvis vi gør det. Du skulle tage og prøve det.

Men der er også det ikke udtalte eller viste signal, som vi kan påvirke andre på afstand med. Det er der et godt eksempel på i denne film:

https://www.dr.dk/tv/se/manipulator/manipulator-3/manipulator-ii-forfoerelse-3-6

Her ser vi hvordan to forlovede kan kommunikere uden ord. Han sender ordet kokosnød til hende, og hun hører det faktisk. Her er det understreget, at de virkelig skal elske hinanden, og dermed have en kontakt til hinanden.

Jeg har oplevet, at det også kan virke med andre, hvor man er meget bevidst om det.

Og jeg ved, at de negative tanker, vi har inden i os, også påvirker andre og også på afstand. Jeg kan forestille mig, at det er sværere at vise på TV, så derfor bruger de det lette eksempel.

Eksempel at påvirke andre på afstand Påvirke andre på afstand

Jeg vil komme med et eksempel, som mange måske kan forholde sig til, som læser mine indlæg. 

Så når du går rundt og synes, at din kæreste, chef, mor, mand, børn, forældre, venner, osv. osv. er idiot, psykopat, dum, syg, umulig, ond, negativ, osv. det kan være mange negative ting, du tænker og / eller føler. 

Når du tænker de ord eller har tilsvarende følelser, så sker der noget, som du faktisk ikke ønsker. Men det er ubevidst, og du ved det faktisk slet ikke. Du sender faktisk det ord eller de ord over til den person, som så også ubevidst mærker dem og reagerer på dem. Du kommer til at påvirke andre på afstand.

Så f.eks. du kan sige inden i dig selv, at din kæreste er idiot, så vil din kæreste opfatte det ord, og sige, at du er idiot. Kæresten ved jo reelt ikke, hvad der foregår. Det ved du heller ikke, med mindre du gør dig det bevist, at det er sådan, du faktisk ubevidst handler.

Når din kæreste så siger til dig, at du er idiot, så bliver du endnu mere vred på kæresten, og endnu mere tænker og føler du, at kæresten er en idiot. Altså en negativ dans uden lige.

Den modsatte vej Påvirke andre på afstand

Du kan også vælge at ændre det, så du begynder at gå den modsatte vej, så du siger (selv når kæresten opfører sig som en idiot), så siger du inden i dig selv helt alene med dig selv: “Jeg har jordens dejligste kæreste”. Så vil det være det kæreste opfanger ubevidst, og så vil det være det kæresten reagerer på. 

Du skal lige være klar over, at der også er andre ting i det her, så du ikke tror, at det bare lige ændrer sig, fordi du lige siger det en gang inden i dig. Nogle gange skal det virkelig siges mange gange, nogle gange skal der ændres nogle ubevidste ting hos dig selv, før det kan virke. Nogle gange virker det slet ikke, fordi din kæreste har så mange egne dårlige vaner, så du ikke kan nå din kæreste.

Men det er jo værd at prøve. Det kunne jo være, at det virkede, og at din kæreste ændrede sig til at være jordens dejligste kæreste.

Det kan lade sig gøre.

Du kan godt Påvirke andre på afstand

Jeg bruger det selv helt bevidst og fortæller så mange som muligt, at de er dejlige. Det er så rart at se, at det virker, for det gør det.

Så når jeg og andre kan, så kan du også. Det er inden i dig helt alene med dig selv, du skal i gang. Så kommer det. Du får det godt.

Få det godt – Find dig selv   Påvirke andre på afstand

Lær at finde fred og ro i dig selv. Hjælp dig selv til at få overblik og handlekraft. Bliv mere positiv og glad. Få det godt og find dig selv! Med metoder indenfor visualisering og samtaleterapi giver jeg dig redskaber til at takle de udfordringer, du måtte møde på din vej – hel dig selv – også på egen hånd.

Se mere om behandling og om mine behandlingsmetoder:

Samtaleterapi  og  Visualisering  ved brug af  Acceptprocessen

Behandling på Lisegården #behandling Påvirke andre på afstand

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Du bliver positiv og glad

Påvirke andre på afstand  Du er god nok  Påvirke andre på afstand

Husk at du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

Hvis du ikke synes det, så sig endelig til, så skal jeg vejlede dig, så du har en mulighed for at lære det.

Du kan – Når jeg kan, så kan du også.  Påvirke andre på afstand

Behandling på Lisegården #behandling Påvirke andre på afstand

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

Vil du gerne ændre andre?

_DSC6331_ME_Flat_LowRes

Ved at ændre din reaktion på andres negative sider?

Så skal du lære at bryde dansen, så du får det godt, og dermed har de andre også mulighed for at få det godt.

Dansen kan foregå alle vegne, i et parforhold, mellem venner, kolleger, chefen, eller andre menneskelige relationer.

Alt for ofte er der i menneskelige relationer og i et parforhold problemer, hvor man ikke rigtigt kan finde ud af at få det til at fungere godt. Jeg ser det ofte ved Janteloven, mobning, overgrebvold (primært den psykiske vold og også ved partnervold), psykopater, personer med psykopatiske træk, borderline, osv.

Påvirke andre på afstand

Vil du gerne lære at bryde “dansen”?

Jeg skal gerne hjælpe dig, give dig redskaber og vejlede dig, så du kan reagerer på en opbyggende måde, så du får det godt, og dermed har den anden også mulighed for at få det godt.

 

15 min gratis ved første samtale

Ring på + 45 2422 1622
Så vil vi sammen finde ud af hvad du har brug for.

Med venlig hilsen

Lise Seidelin
Læge med over 29 års erfaring

Skriv et svar