Oxytocin — kærlighedshormonet udløses af, at du skaber gode stunder Oxytocin — kærlighedshormonet udløses af, at du skaber gode stunder

Reelt er det let at lave oxytocin inden i dig, så du får det godt, altså finder kærligheden inden i dig. Det sker rent kemisk, når du ændrer dine tanker og følelser inden i dig.

Oxytocin — kærlighedshormonet udløses af, at du skaber gode stunder

Du kan komme fra dyb mørke til at blive en solstråle.
Når du gør det, så giver du dine omgivelser muligheden for også at gøre det.

Oxytocin — kærlighedshormonet udløses af, at du skaber gode stunder

Vil du gerne have det godt?

Jeg bruger acceptprocessen.

Min bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse 

Ring til mig på 24 22 16 22

Oxytocin — kærlighedshormonet udløses af, at du skaber gode stunder

Oxytocin — kærlighedshormonet udløses af, at du skaber gode stunder

Vil du gerne lære at have oxytocin i dig?

Vil du lære at mindske dit adrenalin i dig?

Så sig endelig til, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Oxytocin modsat adrenalin  Oxytocin — kærlighedshormonet udløses af, at du skaber gode stunder

Det er så let at sige, at vi skal lave gode stunder, så vi skaber oxytocin. Men hvor kan det dog være svært at gøre. Især når man er, eller har været udsat eller udøvende af Janteloven, mobning, overgreb, vold, en psykopat, en borderline, en narcissist, osv. osv. osv. Hvor det hele handler om det negative – ondskab, vrede, irritation, irettesættelse, had, hævn, osv. osv. osv. Her er det jo just ikke oxytocin, der produceres i vores indre kemifabrik, men derimod adrenalin, og så kommer adrenalinreaktionen i dig med kamp, flugt eller stivne. Det har jo ikke noget med en god stund at gøre, sådan som oxytocin gør. Men hvis du vil, så kan du ændre kemien i dig, så du skaber oxytocin i stedet for adrenalin.

Jeg kender det godt  Oxytocin — kærlighedshormonet udløses af, at du skaber gode stunder

Jeg kan huske, da jeg var udsat for vold og selv endte med at blive voldelig, at jeg gik rundt knuget inden i mig selv.

Jeg endte med at se andre mennesker som meget ubehagelige. Og det oplevede jeg da også. Det var adrenalinreaktionen, jeg lavede inde i mig selv.

I dag kan jeg godt finde ud af at lave oxytocin i stedet. Der kan virkelig mærkes forskel, om jeg gør det ene, eller om jeg gør det andet. Med adrenalinen, så kommer min gamle reaktion, hvor jeg bliver knuget inden i mig selv. Mens når det er oxytocin, der kommer, så er det glæde og en sprudlende følelse inden i mig.

Du kan godt lave oxytocin i dig  Oxytocin — kærlighedshormonet udløses af, at du skaber gode stunder

Det jeg gør, er, at jeg bruge acceptprocessen. Ikke kun på mig selv, men jeg lærer også andre at bruge den. Det er så dejligt at se, når det virker.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Det er om at blive ved og ved og ved med at øve sig, så kommer det. Du ved, øvelse gør mester.

Få det godt – Find dig selv   Oxytocin — kærlighedshormonet udløses af, at du skaber gode stunder

Lær at finde fred og ro i dig selv. Hjælp dig selv til at få overblik og handlekraft. Bliv mere positiv og glad. Få det godt og find dig selv! Med metoder indenfor visualisering og samtaleterapi giver jeg dig redskaber til at takle de udfordringer, du måtte møde på din vej – hel dig selv – også på egen hånd.

Se mere om behandling og om mine behandlingsmetoder:

Samtaleterapi  og  Visualisering  ved brug af  Acceptprocessen

Behandling på Lisegården #behandling Oxytocin — kærlighedshormonet udløses af, at du skaber gode stunder

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Du bliver positiv og glad

Oxytocin — kærlighedshormonet udløses af, at du skaber gode stunder  Du er god nok  Oxytocin — kærlighedshormonet udløses af, at du skaber gode stunder

Husk at du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

Hvis du ikke synes det, så sig endelig til, så skal jeg vejlede dig, så du har en mulighed for at lære det.

Du kan – Når jeg kan, så kan du også.  Oxytocin — kærlighedshormonet udløses af, at du skaber gode stunder

Behandling på Lisegården #behandling Oxytocin — kærlighedshormonet udløses af, at du skaber gode stunder

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

 

15 min gratis ved første samtale

Ring på + 45 2422 1622
Så vil vi sammen finde ud af hvad du har brug for.

Med venlig hilsen

Lise Seidelin
Læge med over 29 års erfaring

1 kommentar

  1. På en måde er det utroligt underligt, at når vi kan ændre tankerne, så vi skaber glade stunder, at vi så hele tiden lader være, men i stedet skaber dårlige stunder, negative tanker, selvbebrejdelser, osv.

    Men ja! Det kan vendes. Det kan vi, hvis vi øver os og øver os og øver os.

    Og så husk at være glad, når det faktisk lykkes dig.

Skriv et svar