Når vi har muskelspændinger især i nakken, som også ofte giver hovedpine, så er der oftest en psykisk årsag til det. Det kan være, at vi er udsat for Janteloven, mobning, overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. osv. så er vi oftest bange, utrygge, osv. og det gør, at vi spænder i musklerne oftest i nakken, som så giver hovedpine. Det kender jeg både fra mig selv og fra klinikken.

Men der kan også være andre årsager. Det er kun den enkelte, der selv ved, hvad det er, der sker i den enkeltes liv, og dermed kan finde ud af, hvad der er årsagen.

I den senere tid, har jeg fundet ud af, at en dyne og evt. hovedpude kan være medvirkende årsag til muskelspændinger i nakken og dermed hovedpine.

Jeg har ligget med ulddyne og uldhovedpude i ca. 30 år, men ville nu gerne prøve noget nyt, fordi der kommer så mange nye produkter frem, der kan en masse. Så jeg købte en ny dyne med tilhørende hovedpude. Kort tid efter fik jeg muskelspændinger i nakken om dagen, ikke om natten. Jeg forsøgte at købe en ny hovedpude, der var lidt tyndere, fordi den første var ret hård, så jeg lå højt med hovedet – højere end jeg plejede. Men det hjalp ikke. Så fjernede jeg hovedpuden og brugte den gamle uldhovedpude. Det hjalp, men ikke helt. Der var stadig problemer. Så skulle jeg til Mariager og arbejde, og der lå jeg så i uld. Her forsvandt både nakkemuskelspændingerne og den lette hovedpine, jeg også havde fået efterhånden.

Da jeg så igen var tilbage på Sydfyn kom spændingerne igen. Og så vidste jeg, hvad der var galt, så dynen kom væk og den gamle brugte jeg så igen. Herefter var det slut med spændinger og hovedpine. Dejligt.

Så hvis du har spændinger i nakken og evt. hovedpine, hvad ligger du så med af dyne?

Det kunne jo være, du skulle skifte den ud. Du kunne jo prøve og se, hvad der så sker.

Når jeg kan finde årsagen og andre kan, så kan du også. Det er om at observere, hvad der sker i og omkring dig, så lige pludseligt finder du ud af det.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar