Vi kender alle det, at sladder går hen og bliver noget helt andet og meget meget større, end der startede med – en fjer der bliver til fem høns. Men på en eller anden måde så glemmer vi det alt for ofte, når vi står overfor en, der udfører Janteloven, mobning, overgreb, vold, én psykopat, osv. Især dem med det træk, hvor de kan lyve, så det lyder fuldstændig som sandheden.

Så den bagtalelse som en udøvende laver, der kommer vi til at hoppe med på, vi bliver medløbere. Det gør vi, den udøvendes venner, det gør alle ind imellem. Jeg kan stadig desværre også ind imellem falde i og tro løgne, der lyder sande.

Men hvor er det dog til stor skade, ikke bare for den, der får medløberne med, men også både medløberne og den det hele går ud over. Altså både den udøvende og den udsatte og alle dem, der er med til at piske en negativ stemning op omkring en person.

Vi skal huske på, at alle har fejl, og alle kan lave ting, der er forkerte. Det er ikke ensbetydende med, at vi skal gå og fremme det negative. Det gør det slemt for os selv, men også for alle de involverede. Så her er det at finde sandheden og give alle lov til at have fejl, derefter finde de positive sider i personenerne / tingene, for de er der også.

Jeg bruger acceptprocessen, det virker utroligt godt.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Du kan starte inden i dig selv med at finde sandheden derind, give dig selv lov til at have fejl og derefter finde de positive ting. Husk under vejs, at du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

1 Kommentar

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar