Medicinering af langvarig stress

Der skrives en hel del i pressen om medicinering, og at der skal gives medicin, når vi er stressede, deprimerede, psykisk syge, osv., som vi nogle gange bliver, når vi er udsat for mobning, Janteloven, overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. Det er bare ikke altid rigtigt, at der kun skal gives medicin. Sundhedsstyrelsen anbefaler selv på deres hjemmeside, at der ved langvarig stress ikke medicineres eller i det mindste medicineres så lidt som muligt, da det oftest ingen virkning har.

Og dermed, at det giver en del bivirkninger, som er unødvendige. Derimod skal der bruges samtaler, visualisering (meditation, yoga, osv.), anerkendelse – accept, ros, osv. redskaber så den enkelte lærer at takle det negative i livet. Lige præcis det, jeg laver, og har lavet siden 1990. Det er nu rart at vide, at Sundhedsstyrelsen også har fundet ud af, at det er godt at bruge ved langvarigt stress, som det jo er, når man er udsat for mobning, Janteloven, overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. Nu mangler vi så bare, at det bliver mere udbredt også blandt læger, psykiatere og andre behandlere.

Men det går den rigtige vej, og det er jo bare så dejligt. Vi kan ikke helbrede alt ved medicin, den psykiske faktor har større virkning, end vi umiddelbart går og tror. Så den skal vi også bruge. Så kan vi behandle endnu flere sygdomme – fysisk som psykiske sygdomme og problemer. Det må jo være det, det handler om, at vi får det godt. Det er så dejligt, når det lykkes.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Det er en holdning om, at alt ikke kan løses med medicin, og så finde de andre muligheder, så kommer det.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar