Ikke blive troet, når du fortæller sandheden Ikke blive troet, når du fortæller sandheden

Det er så let ikke at blive troet, når du fortæller sandheden. Især når det er det offentlige system. I det offentlige system, så er der alt for mange, der ikke tror dig, selvom du siger sandheden. Så sker der alt for ofte mange mærkelige ting, som kommer til at skade dig.

Ikke blive troet, når du fortæller sandheden

Voldsramt Men også den psykiske vold

Vil du gerne have det godt?

Jeg bruger acceptprocessen.

Min bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse 

Ring til mig på 24 22 16 22

Har du svært ved at blive troet?

Er det svært at blive troet især omkring vold i dit parforhold?

Så sig endelig til, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre for dig.

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Min egen læge 

Som min egen læge sagde til mig en gang: “De kan jo ikke hjælpe dig, når de ikke tror dig.” Det var en gang, hvor jeg meget kort lige nævnte det om volden. Lægen har jo kun 7 minutter til en konsultation, så det er meget kort.

Og ja! Da jeg var udsat for vold, blev jeg ikke hørt i det offentlige system, og det var ikke muligt for mig at blive troet. Der var enkelte, der troede mig, men de forsvandt hurtigt ud af mine kontakter i det offentlige.

Så jeg fik slet ikke den hjælp, jeg reelt dengang havde brug for omkring volden.

Ikke blive troet, når du fortæller sandheden

Partnervold – primært psykisk vold mod hinanden, hvor børn overses med den vold, de bliver udsat for. Højkonflikt sager.

Det sker igen – ikke blive troet 

Og nu har jeg så igen lige været ude for det samme. Det er utroligt. Men vold er tabu, så det er virkelig svært at blive troet, altså få nogen til at tro en, og jo så også dermed at få nogen til reelt at hjælpe en.

Det er virkelig svært, når man står midt i volden, og midt i alle nederlagene, at dem, der reelt skal hjælpe en, at de ikke tror en. Og det er svært at blive troet, og dermed bare ødelægger en yderligere.

Hvor jeg dog kender det. I dag kalder jeg det, at der går borgerødelæggelse i en sag. Det gør der alt for tit.

Heldigvis er det ikke altid, men det er alt for ofte. Og det var det i hvert tilfælde for mig dengang.

Og jeg er stadig ind imellem udsat for det.

Ikke blive troet, når du fortæller sandheden

Skab dit eget lys i mørket
Lys, accept, ros

Jeg vil hjælpe dem, som står i samme situation 

Det at jeg ikke fik hjælp, at jeg ikke blev troet, var oprindeligt grunden til, at jeg i dag laver det, jeg gør. Selv om jeg forsøgte at blive troet. Jeg blev ikke troet, så nu ville jeg hjælpe dem, som stod i samme situation, som jeg selv stod i dengang, jeg var udsat for vold. 

Først troede jeg, at jeg kunne gøre det indenfor det offentlige system. Men det viste sig meget hurtigt – virkelig hurtigt, at det var ikke muligt. I hvert tilfælde ikke for mig. 

Det var dengang jeg arbejde på psykiatrisk, hvor overlægen øgede dosis på de ikke virksomme præparater, når jeg begyndte at trappe patienterne ud af den ikke virksomme medicin. Den medicin der bare gav en masse bivirkninger og forværrede situationen for patienterne. Virkelig forværrede situationen for patienterne. Overlægen satte nemlig dosis dobbelt op dagen efter, når jeg satte den ned. 

Det var fagligt helt forkert af overlægen. Men jeg skulle ikke komme og gøre noget som helst, og det skulle så gå ud over både mig og patienterne, der jo fik endnu mere medicin, der skadede dem endnu mere, med endnu flere bivirkninger. Det var virkelig uhyggeligt. 

Men det er længe siden. 

Nu oplever jeg ca. det samme, men på egen krop. Det er uhyggeligt. Men nu får de altså ikke lov til at ødelægge mig. Så nu bliver der sagt fra. Og så er jeg bare så glad for, at jeg har fundet ud af, hvad det er, der gør, at tingene alt for ofte er så underlige omkring min egen læge. Det er nu dejligt med den klarhed.

Ikke blive troet, når du fortæller sandheden

Giv aldrig op
Nogle gange skal du lede
– men der findes ALTID lys i mørket

Vil min egen læge ændre holdning? 

Så nu er jeg spændt på, om jeg denne gang kan få lægerne til at tro mig, når jeg fortæller sandheden om volden, jeg var udsat for. Eller om de fortsat ikke vil høre sandheden. Jeg troede ellers, at min egen læge faktisk troede mig. Men nu viser det sig, at det gør lægen ikke alligevel.

Så er det spændende at se, om lægen vil ændre holdning og begynde at tro mig, eller om lægen ikke vil.

Heldigvis er der så mange andre, der tror mig i dag, så det er bare så dejligt. Det var der ikke dengang, hvor jeg var udsat for volden.

Ikke blive troet, når du fortæller sandheden

Kaos?
Altid godt at tale med en, der har prøvet det selv?

Er du ude for ikke at blive troet? 

Så hvis du er ude for, at du ikke bliver troet, når du fortæller sandheden, så kender jeg det godt. Det er desværre meget almindeligt. Vold i parforhold er tabu, og så er det svært at blive troet af dem, der skal hjælpe en. I hvert tilfælde nogle gang.

Heldigvis er der også mange, der bliver troet, og som får den reelle hjælp i det offentlige, som de har bruge for.

Men jeg blev og bliver ikke troet, når jeg fortæller om den vold, jeg har været ude for, når jeg henvender mig til det offentlige. Sådan er det så stadig. Desværre.

Men jeg er læge, og det i sig selv gør, at der er mange flere, der ikke vil tro mig. For det kan da ikke passe, når jeg er læge. Desuden er jeg kvinde og både læge og kvinde, så er det virkelig svært at blive troet. Og så er jeg jo også blevet ældre, og det gør det også endnu sværere at blive troet.

Men så skal vi lige huske på, at der i de højere sociale lag er mere partnervold, end i de lavere sociale lag.

Ja! Ja! Nu får vi se, hvordan det kommer til at gå. Nu finder jeg mig ikke bare i det. Det siger jo mere om den, der ikke tror mig, end om mig, for jeg siger sandheden.

Ikke blive troet, når du fortæller sandheden

Har du bare et hav af problemer?

Det er vigtigt at blive troet 

Så jeg ved, hvor vigtigt det er at tro alle både socialt høje og socialt lave kvinder og mænd, samt unge og ældre – altså alle, når de fortæller sandheden om, hvad de er udsat for. Det gælder også dig.

Så når jeg kan klare det og blive troet, så kan du også. Ellers sig endelig til, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre for dig.

Få det godt – Find dig selv   

Lær at finde fred og ro i dig selv. Hjælp dig selv til at få overblik og handlekraft. Bliv mere positiv og glad. Få det godt og find dig selv! Med metoder indenfor visualisering og samtaleterapi giver jeg dig redskaber til at takle de udfordringer, du måtte møde på din vej – hel dig selv – også på egen hånd.

Se mere om behandling og om mine behandlingsmetoder:

Samtaleterapi  og  Visualisering  ved brug af  Acceptprocessen

Behandling på Lisegården #behandling

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Du bliver positiv og glad

  Du er god nok 

Husk at du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

Hvis du ikke synes det, så sig endelig til, så skal jeg vejlede dig, så du har en mulighed for at lære det.

Du kan – Når jeg kan, så kan du også. 

Behandling på Lisegården #behandling

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

 

15 min gratis ved første samtale

Ring på + 45 2422 1622
Så vil vi sammen finde ud af hvad du har brug for.

Med venlig hilsen

Lise Seidelin
Læge med over 29 års erfaring

Skriv et svar