Hvorfor bliver jeg fanget i edderkoppens spind … gang på gang …

 

Hvorfor bliver jeg fanget i edderkoppens spind … gang på gang …
24/11/2014  af karina
Jeg gjorde noget stort den anden dag, alene det at søge lidt på ordet “Psykopat”.
Det har allerede bragt mig hertil.
Og nu er mine fingre på tasterne… og jeg har så meget.
Jeg har ikke kun været i dette forhold med en mand der bare spinder sit spind og jeg er fanget. HVorfor? Hvorfor tiltrækker jeg dem?
En gammel historie gider jeg ikke rippe op i – der kom jeg jo videre, eller ihvertfald gik tiden bare – det er nu 3 år siden.
Min nuværende fantastiske mand – som alle elsker – som vader ind i folk med træsko på, er hjælpsom og har total talegaverne i orden.
Men bag facaden lurer der en anden. Ikke én jeg ville sige var psykopat umiddelbart, men øjnene er åbnet mere og mere for humør svingningerne.
Det mest hjælpsomme nogen dage, og lige pludselig vender det. Er blevet kaldt so, og møgkælling og du er ikke særlig klog og alle de der ord.
Langsomt men sikkert bliver jeg pillet fra hinanden.
Er faktisk en super selvstændig pige på 15 år med egen meget succes fulde forretning. Men som menneske – som pigen ved siden af, forsvinder troen på mig.
Det værste er jeg kan ikke gå – jeg prøver, virkelig ! Men hans søde ord og milde kys, starter igen. Prøvede så sent som igår at sige ” det går ikke det her” og hvad skete der, holde i hånd og “vi skal nok klare det” … nu efterlader det mig igen – ingen mod, ingen styrke og jeg bliver. I hans raseri anfald har han mere end en gang sagt jeg gider ikke mere – jeg har aldrig taget ham på ordet …
Jeg havde håbet jeg kunne starte et skænderi, det er nemmere … eller få en på skallen så det svimler – også meget nemmere.
Min kærlighed er ikke død, er det måske derfor? Fordi han søger for at gøre det rigtige .
Hvis jeg gør ting jeg ikke plejer – prøvede 2 ting i sidste uge – så er han total opmærksom, og spør og spør “hvorfor” min frihed er derfor i hans hænder.
HJÆLP ….
SV: Hvorfor bliver jeg fanget i edderkoppens spind … gang på gang …
25/11/2014  af Helle Nielsen
Søde Karina. Godt at du søgte på ordet psykopat og læste om det. I dag kalder man det dyssocial personlighedsforstyrrele, så vidt jeg har forstået. Søg på det også og læs, læs, læs. Det hjalp mig, men jeg gik først da han havde, lavet bedrageri i mit navn, tømt min konto af flere omgange og til sidst ikke kun var psykisk voldelig men også fysisk. Jeg er ruineret både følelsmæssigt og okønomisk. Forude venter retssager, fogedsager, psykolog og meget andet negativt.. måske mister jeg mit hus, drømmejobbet er mistet… fremtiden er meget usikker. Jeg er helt og aldeles nedbrudt på alle måder. Jeg var ellers en stærk, livsglad og meget NÆSTEKÆRLIG pige og har altid været det, det er sådan nogen det går ud over og man undres men “de” kommer under huden på os og bryder stille og roligt en ned, udvider vores grænser til det mest urimelige. De kan ikke føle empati, det handler om dem og alt møg i deres liv er altid andres skyld,altid. KARINA…. DU SKAL UD AF DET FORHOLD NU!!!!! Min eks sagde også jeg var det smukkeste og mest fantastiske tit, men lige så ofte var jeg den største egoist, møgluder og det mest afskyelige han havde mødt. De er syge, Karina og det ændrer sig ikke. Ikke via dig eller nogen andre. Kom for guds skyld væk, du kan ikke gøre hans liv godt, kun dit eget værre, hvis du blir. Jeg ved ikke om man kan skrive privat til hinanden her, men du må gerne skrive på min mail nårsomhelst du har lyst.helle.freiling@gmail.com. Jeg måtte få ham væk med politiets hjælp, men han havde tilmeldt sig min adresse, så de kunne ikke bare tage ham med, så jeg måtte flytte fra mit eget hjem. Det tog 4 politibesøg før han var væk og det med alt hvad jeg ejer… fra møbler, gardiner, bestik til vaskepulver, shampoo, toiletpapir… ALT. Det kan blive meget alvorligt for din fremtid. Læs ihvertfald om dyssocial personlighedsforstyrrelse, så vil du genkende mere og mere og det vil give dig mod. Du må væk selvom du elsker ham ellers bliver i begge ødelagt. Mange kærlige knus og varme tanker herfra. Helle.
  SV: Hvorfor bliver jeg fanget i edderkoppens spind … gang på gang …
27/11/2014  af Lise Seidelin
Kære Helle!

TAK for dig og din dejlige måde at være på. TAK for dit indlæg og din fortælling om, hvordan det er for dig.

Det er dejligt, at du gerne vil hjælpe andre. Men at fortælle dem, hvad de skal, hører ikke hjemme på denne hjemmeside. Det er folks egne valg ikke dit eller nogens anden. De har deres selvbestemmelse.

Jeg skal lige erindre dig om Medlemsbetingelserne:
Medlemsbetingelser
Ingen gode råd, skriv om dig selv i stedet. Det vil virkelig gavne de andre, så de kan føle, at de ikke er alene, og måske ender med at gøre som du.
Hvis du vil skrive om de andre, så er det kun ros.

Husk nu, at du er et dejligt og vidunderligt menneske elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

De kærligste hilsner
fra Lise

SV: Hvorfor bliver jeg fanget i edderkoppens spind … gang på gang …
02/12/2014  af karina
Kæreste Helle !

Tusind tusind tak for din mail her. Din tanke og omsorg !

SV: Hvorfor bliver jeg fanget i edderkoppens spind … gang på gang …
03/12/2014  af Helle Nielsen
Kære Lise. Det var nu heller ikke for at fratage Karina hendes eget valg. Jeg blev bare dybt påvirket af hendes situation og følte jeg måtte advare om hvor galt det kan gå. Jeg ville ønske at nogen havde advaret mig tidligere. Pas godt på dig selv kære søde Karina. Og tak for forummet Lise, det er en god støtte.
Tilbage til Blog