Grine af det negative

– du kan lære detGrine af det negative - du kan lære det

Det er så dejligt at grine, og især at lære at grine af det negative. Når vi griner og har det godt og kan se noget som komisk – måske tragikomisk, så bliver livet så dejligt.

Du kan lære det

 

Grine af det negative - du kan lære det

Hun tør lidt bævende – Løget.

Grine af det negative - du kan lære det

Så selv om du er udsat for meget forfærdelige ting – Janteloven, mobning, overgreb, vold, en psykopat, en borderline, en narcissist, osv. så kan du lære at ende med at komme til at grine af det. Det er da tragikomisk, at en anden person vil sige og gøre, som den person gør. Især hvis du ser dem med et lyserødt struttende tylskørt på.

Du kan lære det

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Det er holdningen, at de negative ting er forkerte

De negative ting i livet ser vi oftest som meget forkerte og noget, der skal væk, noget vi ikke må have, noget, der ikke skal snakkes om – tabu, noget forkert, forfærdeligt, skrækkeligt, osv.

Men vi har alle negative ting i livet. Og vi kan alle lære, hvordan vi får det godt, også med alle de negative ting, der er i livet. Vi kan betragte de negative ting i livet, som forkerte eller acceptere dem. Hvis vi vælger at acceptere livets negative sider, lærer af dem, og får en erfaring i, hvordan vi takler livets negative sider, så bliver livet så dejligt.

Undervejs i den proces, er det så dejligt at lære at kunne grine af det negative. Det at grine giver en masse forskellige stoffer – hormoner, der kommer rundt i vores krop,  som gør at vi får det godt. Så det at kunne grine af det negative, vi selv har inden i os hver især, det giver faktisk en lettelse og forbedring af vores liv, så vi får det bedre og bedre.

 

Du kan grine af det negative

En af måderne til at komme til at grine af det negative i livet er, f.eks. hvis chefen eller kæresten er sur, så inden i os selv så chefen eller kæresten med strutskørt på, eller se dem på toilettet, eller se dem i en anden komisk situation. Så kan vi få vores egen angst, vrede, skyldfølelse osv. til at vende til noget positivt – og inden i os selv grine. Nogle gange kan det være godt også at grine højt, så den anden ser det komiske i den situation, som den anden står i.

Men vi kan også bare grine af det negative. Det er jo bare til at grine af. For vi har alle negative sider, der er ingen, der ikke har negative sider. Så hvis vi griner af det, så bliver det meget lettere at have med at gøre. Vi får dermed også lettere ved at takle de negative sider i livet. Og det er da dejligt.

Jeg bruger acceptprocessen til at komme dertil. Det er så dejligt at se, når det virker.

 

Også af de forfærdelige ting i livet

Så selv om du er udsat for meget forfærdelige ting – Janteloven, mobning, overgreb, vold, en psykopat, en borderline, en narcissist, osv. så kan du lære at ende med at komme til at grine af det. Jeg har selv gjort det. Det er da tragikomisk, at en anden person vil sige og gøre, som den person gør. Især hvis du ser dem med et lyserødt struttende tylskørt på.

Starte med de små negative ting, så bliver det lettere og lettere med de lidt større, og til sidst tager du de helt store ting. Start der med at gøre det alene med dig selv, se billederne for dig og gå så i gang med at grine.

Du kan godt, for når jeg kan og andre kan, så kan du også.

Behandling på Lisegården #behandling

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Du bliver positiv og glad

Du er god nok

Husk at du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

Hvis du ikke synes det, så sig endelig til, så skal jeg vejlede dig, så du har en mulighed for at lære det.

Når jeg kan, så kan du også.

Behandling på Lisegården #behandling

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

Skriv et svar