Når vi lever i parforhold, så oplever vi helt sikkert ind imellem negative ting, der skal findes ud af. Nogle gange bliver de så slemme, så vi bliver udsat for Janteloven, mobning, overgreb, vold, psykopatiske træk, osv. osv.

Her stiller mange sig spørgsmålet: ”Måske hvis jeg bare giver det en chance, så vil den udøvende forandre sig. Vi vil forandre os. Måske er det slet ikke ham, der skal forandre sig? Måske er det mig, den er gal med?”

Hvis du gerne vil have det godt, og dermed at dit evt. barn får en mulighed for også at få det godt, så er det dig, der skal forandre dig. 🙂 Ikke fordi det er galt med dig, men fordi du inden i dig, har det skidt. Så du inden i dig får det godt.

Jeg bruger acceptprocessen til at hjælpe med denne forandring.

Nogle gange så forandre den udøvende sig så også. Måske. Det er kun den udøvende, der kan beslutte det.

Så ja! Det kan nogle gange være rigtigt at give det en chance, men det er ikke for, at den udøvende skal ændre sig, men for at vi selv skal lære, hvordan vi takler negative sider hos andre, så vil selv får det godt. Når vi har det godt, kan takle livets op og nedture, så er der også en mulighed for, at den udøvende gør det.

Det kan lade sig gøre. Jeg har set det så tit i min klinik. Det er så dejligt, når det lykkes. Det gør det ikke altid, så må man gå fra den udøvende. Men nogle gange lykkes det. Det er bare så dejligt.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar