Projektioner

En anden læge har sagt om mig, at hvis jeg ikke kunne hjælpe en patient, så var der ingen, der kunne.

Det er fantastisk at få den tillidserklæring fra en anden læge. Det er jeg rigtigt glad for.

Men samtidig, så er det jo ikke mig, der gør arbejdet, det er jo kunderne selv, der gør arbejdet, så det er jo kun, hvis kunden selv vil og dermed har motivationen til at ville gøre det, der skal gøres for at bryde de skadelige vaner. Så man kan i stedet sige, at det er de kunder, der virkelig har lært det, og dermed dem, der skal roses, de har jo lavet arbejdet inden i dem.

Ja! Jeg ved godt, at jeg er god til at vejlede, og jeg nyder, når kunden lærer det. Det er bare så dejligt.

Og ja! Jeg er god til at høre, tro og tage kunden alvorligt. Det er jo forudsætningen for, at man overhovedet kun vejlede. Man kan jo kun vejlede ud fra der, hvor kunden er. Ik!?

Husk nu, at I alle er sådan nogle dejlige og vidunderlige mennesker, elskede bare fordi I er til – er født. Intet andet.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar