Du er god nok

Du er god nok

Vil du gerne lære at føle, at du er god nok?

Du er god nokVil du vende Janteloven, så du er god nok?

Vi møder alle gennem livet Janteloven primært – du skal ikke tro, du er noget, men også bagtalelse, mobning, overgreb, primært psykisk vold, en psykopat, osv. osv. Vi skal alle lære, hvordan vi takler andre, der fortæller os, at vi ikke er gode nok. Det bliver især slemt, når det er nogen tæt på os, der får os til at tro, at vi ikke er gode nok. F.eks. som børn, når venner, familie, lærer i skolen, osv. sikre sig, at vi tror vi ikke er gode nok. Det de siger er rigtigt, men det vi selv mener og tror, er helt forkert. Det lærte jeg desværre godt og grundigt, da jeg kom til Danmark som 9-årig.

Det er utroligt så mange, der føler og tror, at de ikke er gode nok – forkerte. Det sætter sig i alt hvad vi laver, vores selvforståelse, vores tro på os selv forsvinder, vores selvbestemmelse forsvinder, osv.

Den modsatte vej

Hvor kan det dog være svært at lære det modsatte, når vi er vant til at tro, at vi ikke er gode nok, at vi er forkerte. Men som jeg skrev tidligere: “Vi skal den modsatte vej“. Altså tro på at vi er gode nok, at vi er rigtige, at det vi føler og tror, er rigtigt, og især at det er det, når det handler om os selv. Der er ingen andre, der helt reelt ved, hvad der er rigtigt for den enkelte. Det er kun den enkelte selv.

Så lige meget hvad andre siger og gør, så er du inden i dig god nok og rigtig for dig.

Jeg bruger acceptprocessen til at nå dertil. Det er så dejligt at se, når det virker.

Se mere her:

Du kan selv gøre det – så du får det godt

Du er din egen værste fjende – Blog

Den psykiske faktor – du lærer at takle den psykiske side

Vi er alle gode nok

Ændre den kemiske sammensætning i hjernen, så vi bliver gladere – får det godt – evt. bliver raske

Det svære – at turde være i det gode

Samle gode mennesker omkring en

 

Tilbage til Blog

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar