Vi lever i et land, hvor det vi alt for ofte er vant til, er, at vi er forkerte, gør dette eller hint forkert, og at det er det, vi snakker om, den eller den der gør noget forkert. Det kan være handlinger, udsende, materielt, osv. osv. alt muligt, der bare er forkert.

Når vi så også bliver udsat for mobning, Janteloven, overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. så forværres denne tendens af forkert. Vi bliver mere og mere indelukkede, frustrerede, kæmper endnu mere for at ændre det forkerte, i håb om at vi så er gode nok. Men oftest bliver det hele kun værre og værre.

Også her skal vi den modsatte vej – opad og bedring. Jeg bruger acceptprocessen, det er utroligt effektivt. Her er accept den forunderlige kerne, der lige pludselig gør, at tingene vender. Det lille ord accept, at sige det og gøre det inden i sig selv. Det gør, at det forkerte ikke mere er forkert, vi kan være os selv, leve livet, trække vejret, bevæge os, gøre det, der er rigtigt for os selv, så vi bliver glade, og dermed spreder glæde omkring os.

Og det hele skyldes bare det ene lille ord – accept. Så simpelt og enkelt.

Så når jeg kan vende en negative forkert følelse, og andre kan, så kan du også. Accept af hvad der sker i dig. 🙂

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

1 Kommentar

  1. Hvor er det her stadig lige uforståeligt for mange.
    Men når jeg har vist dem det, så ser de hvor enkelt og lige til det er. Det er så dejligt at se og opleve. Det giver dem sådan en glæde.

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar