Det afhænger af dig, hvordan du har det, hvad du kan, hvad der er rigtigt for dig, osv. Det afhænger af dig, hvordan du har det, hvad du kan, hvad der er rigtigt for dig, osv.

Det afhænger af, hvordan du tror. Det kan lade sig gøre. Hvor er det bare dejligt at se. 🙂 <3

Jeg ser det så tit, det er bare så dejligt.

Prøv at huske det, næste gang der er en, der ikke støtter dig. Det er ikke de andre det afhænger af, det er dig selv, det afhænger af.

Det afhænger af dig, hvordan du har det, hvad du kan, hvad der er rigtigt for dig, osv.

Giv ALDRIG op
Nogle gange skal du lede
– men der findes ALTID lys i mørket

Det afhænger af dig, hvordan du har det, hvad du kan, hvad der er rigtigt for dig, osv.

Når det afhænger af dig, så kan jeg vise dig, at du godt kan, for mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Jeg troede også, at det afhænger af andre

Hvor kan jeg huske det, fra jeg stod i situationen med at skulle have hjælp, støtte og finde min vej frem i alt det kaos, vold, trusler, ydmygelser, blive bestemt over, fortalt hvad jeg skulle, for min mening og jeg var forkert, osv. osv. Jeg troede, ligesom vi bliver opdraget til at tro, at det var andre, det afhænger af. Altså at andre skal tage stilling, andre skal støtte, andre skal hjælpe, andre skal gøre dette eller hint, for at jeg kan finde ud af det. Altså det som Janteloven så grundigt lærer os.

Jeg var så også udsat for at blive bestemt over, psykisk og fysisk vold, ikke at blive troet eller taget alvorligt. Især af mine forældre, der mente, at jeg bare skulle tilbage til den gode mand, jeg havde. Og at jeg nu skulle lade være med det der. Altså at sige han var voldelig. Osv. osv.

Jeg lærte det, så kan du også lære det

Siden har jeg så godt og grundigt fundet ud af, at den eneste det afhænger af, det er mig selv. Det var en meget lang og meget tung og omkostningsfuld vej, jeg skulle igennem, for at finde ud af det. Og da jeg så fandt ud af det, så kunne jeg også se dem, der reelt støtter mig og dem, der ikke gør det. Dem der reelt elsker mig og dem, der ikke gør det. Dem der reelt værdsætter mig, tror mig og tager mig alvorligt, og dem der ikke gør. Osv.

Jeg lærte også at støtte andre

Hele den læreproces og dermed erfaring, det har gjort, at jeg har lært, hvordan jeg kan vejlede andre, så de får det godt, og de også ser, at det er dem selv, det afhænger af. Så ser de også, at de kan godt, og at de er de eneste inden i dem selv, der kan gøre det. På den måde udviklede jeg acceptprocessen.

Det er bare så dejligt, når det lykkes.

Prøv at se alle kundeberetningerne.

En andens beretning

I pressen i dag var der denne fine beretning, som så fint viser, at det afhænger af den enkelte person helt alene med sig selv. Når man indser det, og går i gang, så kommer det.

Ingen troede på handicappede Mikkel – nu debuterer han som filmskuespiller efter 20 års kamp

Mikkel Lund er spastiker og professionel skuespiller. I næste uge er han aktuel i sin første biograffilm.

https://www.dr.dk/nyheder/kultur/film/ingen-troede-paa-handicappede-mikkel-nu-debuterer-han-som-filmskuespiller-efter#_=_

Få det godt – Find dig selv

Lær at finde fred og ro i dig selv. Hjælp dig selv til at få overblik og handlekraft. Bliv mere positiv og glad. Få det godt og find dig selv! Med metoder indenfor visualisering og samtaleterapi giver jeg dig redskaber til at takle de udfordringer, du måtte møde på din vej – hel dig selv – også på egen hånd.

Se mere om behandling og om mine behandlingsmetoder:

Samtaleterapi  og  Visualisering  ved brug af  Acceptprocessen

Behandling på Lisegården #behandling Det afhænger af dig, hvordan du har det, hvad du kan, hvad der er rigtigt for dig, osv.

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Du bliver positiv og glad

Du er god nok

Husk at du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

Hvis du ikke synes det, så sig endelig til, så skal jeg vejlede dig, så du har en mulighed for at lære det.

Du kan – Når jeg kan, så kan du også.

Behandling på Lisegården #behandling Det afhænger af dig, hvordan du har det, hvad du kan, hvad der er rigtigt for dig, osv.

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

Skriv et svar