Du er den eneste, der ved, hvad der er rigtigt for dig

Når vi er udsat for overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. så går tingene oftest den gale vej for os – nedad og destruktivt. Det jeg så plejer at sige igen og igen, det er, at vi skal den modsatte vej. Det er selvfølgelig svært i starten, fordi det er at bryde et negativt mønster, som vi har, er vant til og trygge ved, også selv om vi ikke har det godt med det, så er vi vant til det og dermed trygge ved det.

Det er virkelig at gå den modsatte vej i de ting, vi gør. Når vi plejer at sige noget, så skal vi sige det modsatte. Når vi plejer at føle noget, så plejer vi at sige, at det er forkert at have den følelse, og her skal vi så den modsatte vej og acceptere den følelse. Det er så modsat, det vi plejer, så vi ikke umiddelbart kan finde ud af det. Men øvelse gør mester.

Vi er så vant til, at det er forkert, at vi er, som vi er. Janteloven, at andre skal bestemme, hvad vi skal og ikke skal, hvordan vi skal gøre dette eller hint, virker alt for meget i os. Vores norm og holdninger gør det endnu sværere.

Så vi skal den modsatte vej.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Bryde et mønster, og gå den modsatte vej.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar