Chikane, aggressioner, udadreagerende – uden at vi kan se nogen grund til det Chikane, aggressioner, udadreagerende - uden at vi kan se nogen grund til det

Vi bliver alt for ofte udsat for chikane, aggressioner, udadreagerende mennesker. Det gør alle mennesker. Især meget på de sociale medier. Og alt for ofte kan vi slet ikke se nogen grund til det. De skriver det mest mærkelige om os. Ofte kender vi dem slet ikke. Eller måske har vi en eller anden relation til dem, og så begynder de at lave chikane, aggressioner, udadreagerende mod os. Bare sådan “ud af det blå”.

Chikane, aggressioner, udadreagerende - uden at vi kan se nogen grund til det

En anden der går helt ind i dig.
Du bliver fyldt helt op af den anden.
Du ser lyset i den anden.
Du bliver selv mørket i dig
Du lever helt i den andens cirkel / på den andens banehalvdel
Den anden er gået helt ind i dig, at den gangbro, du åbnede.

 

Chikane, aggressioner, udadreagerende - uden at vi kan se nogen grund til det

Vil du gerne have det godt?

Jeg bruger acceptprocessen.

Min bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse 

Ring til mig på 24 22 16 22

Chikane, aggressioner, udadreagerende - uden at vi kan se nogen grund til det

Chikane, aggressioner, udadreagerende - uden at vi kan se nogen grund til det

Er du udsat for chikane?
Eller har du lyst til stoppe med at chikanere en anden eller flere?
Så se her, der er mulighed.

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Mange er udsat for chikane, aggressioner, udadreagerende mennesker Chikane, aggressioner, udadreagerende - uden at vi kan se nogen grund til det

Hvor jeg dog kender det, ikke bare fra mig selv, men også fra en masse andre. Vi lader os påvirke af det. Har det stået på et stykke tid, så begynder vi at tro, hvad der bliver sagt om os. Vi begynder at se os selv med de andres øjne. Vi bliver mere og mere dårlige, syge, triste, søvnløse, forkerte, dumme, grimme, osv. osv.

Automatisk bliver vi ødelagt  Chikane, aggressioner, udadreagerende - uden at vi kan se nogen grund til det

Vi forsøger at gøre, som de siger, men det bliver det ikke bedre af. Det bliver oftest meget værre. Vi forsøger at komme væk fra dem, flygter fra dem, men de finder os alligevel og fortsætter. Og de bliver værre og værre og værre.

Vi forsøger at få politiet til at hjælpe os, men alt for ofte vil politiet ikke, eller de begynder at lave borgerødelæggelse mod os, eller de giver den der chikanerer ret, så det hele bliver endnu værre.

Nogle gange kan man være heldig, at politiet faktisk går ind i sagen. Nogle gange hjælper det at få politiet på, andre gang hjælper det ikke. Og så bliver det ofte værre og værre, så vi bliver udsat for mere og mere chikane, aggressioner, udadreagerende mennesker. Og vi kan stadig ikke se nogen grund til det.

Der er ingen grund til det chikane, aggressioner, udadreagerende, vi er udsat for Chikane, aggressioner, udadreagerende - uden at vi kan se nogen grund til det

Og ja! Der er ingen grund til det, for det er reelt slet ikke os, der gør noget galt.

Så vi skal den tredje vej, som jeg plejer at sige. Vi skal hverken gå ind i det eller flygte. Altså hverken pest eller kolera, men den tredje vej, så får du det godt, lige meget, hvordan den udøvende gør eller ikke gør. Det ligger nemlig hos dig, hvordan du har det.

Gennemskue det chikane, aggressioner, udadreagerende Chikane, aggressioner, udadreagerende - uden at vi kan se nogen grund til det

Det vi virkelig skal gennemskue, det er, at det netop ikke er os, der er noget galt med, eller kan gøre noget ved det. For problemet er hos den, der udfører chikane, aggressioner, udadreagerende. Det er den persons egne ting – altså projektioner. Et menneske, der virkelig ikke har det godt, og ikke ved, hvordan vedkommende skal få det godt. Det ligger hos den, der udfører chikane, aggressioner, udadreagerende.

Hvis den udøvende person reelt skal have det godt og ikke bare få lettet trykket ved at lade det gå ud over andre, så skal den person ind i sig selv og finde ud af, hvordan vedkommende derinde kan få det godt. Det er meget svært, fordi personen er så overbevist om, at det er den anden eller de andre, systemet, samfundet, de rødhårede, de gul, de sorte, de muslimer, dem i bil, dem på cykel, dem, dem dem dem. Altså alle andre end dem selv.

Men hvis nogen siger det til dem, så bliver de bare endnu værre og endnu værre. Det er i deres verden bestemt ikke dem, der er galt på den, det er alle andre. Især lige den af os andre, som vedkommende har udset sig til at være den skyldige.

Den modsatte vej  Chikane, aggressioner, udadreagerende - uden at vi kan se nogen grund til det

Og ja! Vi skal virkelig den modsatte vej. Altså den tredje mulighed, acceptprocessen og ind og kigge på os selv. Ikke fordi der er noget galt med os, og at den der udfører chikane, aggressioner, udadreagerende har ret, at det er os, der er noget galt med. Men modsat, vi skal ind i os selv og se, hvor dejlige, vidunderlige, gode, søde og rare – gode nok, vi faktisk er. Hvor meget vi kan og gør, og hvor kloge, intelligente, smukke, dygtige, osv. vi er. For det er vi.

Det kan ikke mere skade os Chikane, aggressioner, udadreagerende - uden at vi kan se nogen grund til det

Når vi begynder at indse at det ikke mere kan skade os, så kan den der udfører chikane, aggressioner, udadreagerende ikke mere skade os, og så får den udøvende ikke tilfredsstillet sit behov for at lægge skylden og alt over på os. Vi bryder dansen.

Vi skal lære det bevidst, men vi skal også lære det ubevidst, så vi også fysisk og ubevidst udstråler, at vi er gode nok.

Også acceptprocessen her ved chikane, aggressioner, udadreagerende  Chikane, aggressioner, udadreagerende - uden at vi kan se nogen grund til det

Jeg bruger acceptprocessen til at komme dertil. Det er simpelthen så dejligt at se, når det lykkes. Jeg kan ikke gøre arbejdet inden i en anden. Jeg kan heller ikke få den udøvende til at stoppe, men jeg kan lære den udsatte at takle det, så holder det oftest op.

Og jeg kan lære den udøvende, der reelt gerne vil stoppe det, også at gøre det. Det kan faktisk lade sig gøre. Jeg har set det, så derfor kan det lade sig gøre, men personen skal selv ville. Så er det bare så dejligt, når det lykkes, og jeg ser et andet menneske få det godt.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Det ER IKKE dig, der er grunden til det.

Få det godt – Find dig selv   Chikane, aggressioner, udadreagerende - uden at vi kan se nogen grund til det

Lær at finde fred og ro i dig selv. Hjælp dig selv til at få overblik og handlekraft. Bliv mere positiv og glad. Få det godt og find dig selv! Med metoder indenfor visualisering og samtaleterapi giver jeg dig redskaber til at takle de udfordringer, du måtte møde på din vej – hel dig selv – også på egen hånd.

Se mere om behandling og om mine behandlingsmetoder:

Samtaleterapi  og  Visualisering  ved brug af  Acceptprocessen

Behandling på Lisegården #behandling Chikane, aggressioner, udadreagerende - uden at vi kan se nogen grund til det

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Du bliver positiv og glad

Chikane, aggressioner, udadreagerende - uden at vi kan se nogen grund til det  Du er god nok  Chikane, aggressioner, udadreagerende - uden at vi kan se nogen grund til det

Husk at du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

Hvis du ikke synes det, så sig endelig til, så skal jeg vejlede dig, så du har en mulighed for at lære det.

Du kan – Når jeg kan, så kan du også.  Chikane, aggressioner, udadreagerende - uden at vi kan se nogen grund til det

Behandling på Lisegården #behandling Chikane, aggressioner, udadreagerende - uden at vi kan se nogen grund til det

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

Vil du gerne ændre andre?

_DSC6331_ME_Flat_LowRes

Ved at ændre din reaktion på andres negative sider?

Så skal du lære at bryde dansen, så du får det godt, og dermed har de andre også mulighed for at få det godt.

Dansen kan foregå alle vegne, i et parforhold, mellem venner, kolleger, chefen, eller andre menneskelige relationer.

Alt for ofte er der i menneskelige relationer og i et parforhold problemer, hvor man ikke rigtigt kan finde ud af at få det til at fungere godt. Jeg ser det ofte ved Janteloven, mobning, overgrebvold (primært den psykiske vold og også ved partnervold), psykopater, personer med psykopatiske træk, borderline, osv.

Chikane, aggressioner, udadreagerende - uden at vi kan se nogen grund til det

Vil du gerne lære at bryde “dansen”?

Jeg skal gerne hjælpe dig, give dig redskaber og vejlede dig, så du kan reagerer på en opbyggende måde, så du får det godt, og dermed har den anden også mulighed for at få det godt.

 

15 min gratis ved første samtale

Ring på + 45 2422 1622
Så vil vi sammen finde ud af hvad du har brug for.

Med venlig hilsen

Lise Seidelin
Læge med over 29 års erfaring

Skriv et svar