Når chefen er psykopat.

Eller den psykopat i en høj stilling. Vi skal lige huske på, at der procentvis er mere partnervold i de højere sociale lag, end der er i de andre sociale lag. Det glemmer vi alt for ofte, og især glemmer myndighederne det, når de skal hjælpe os. Myndighederne går ud fra, at når man er velbjerget, har en høj stilling og er intelligent, så kan man ikke være voldelige – psykisk og slet ikke fysisk. Men det er altså om vendt.

Hvor jeg dog kender det. Min x er læge. Og ja så kunne det jo ikke være rigtigt, det jeg sagde. En læge er jo en, der hjælper andre mennesker. Men ak. Der var både psykisk og fysisk vold. Og dengang jeg blev skilt, skulle man i retten for overhovedet at blive skilt. Det lykkedes at blive skilt, men samkvem gennem statsamtet der lykkedes det ikke at beskytte mig og min søn. Desværre. Så volden fortsatte. Statsamtet tog ikke volden alvorligt. Desværre.

Havde jeg dengang vist, hvad jeg ved i dag, så havde jeg sagt og gjort anderledes. Men sikken en skade, der er sket ved, at jeg ikke viste bedre dengang.

Vi kan ikke gå ud fra, at myndighederne kan gennemskue chefen, den højtuddannede, intelligente, vellønnede psykopat. Når de gennemskuer det, så er det bare så dejligt. Hvis de ikke gør, så skal der dokumentation til, og så skal tingene siges kort, fast og bestemt, så det er til for myndighederne at forstå, at man siger sandheden. Og man skal frem med hele sandheden, også selv om det er svært at fortælle de slemme ting. Det hele skal frem.

Jeg kunne ikke dengang, men i dag har jeg hjulpet så mange til at klare det. Så når jeg kunne hjælpe dem, så kan jeg også hjælpe dig. Når de andre kan, så kan du også godt.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar