Bevare roen, så du kan tænke klart og fornuftigt

Vi skal bevare roen. Jeg kan hjælpe med at lære den enkelte — dig, hvordan du bevarer roen, så du kan tænke klart og bevare fornuften.

Der er alt for meget angst og panik, forargelse og skælden ud, som kun forværre situationen for den enkelte og dermed for os alle.

Så finde og bevare roen, så du kan tænke klart og bruge din sunde fornuft. Hvis du ikke kan finde og bevare roen, så sig endelig til, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

Bevare roen, så du kan tænke klart og fornuftigt

Frit spil – Kaos

Vil du gerne have det godt?

Jeg bruger acceptprocessen.

Min bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse 

Ring til mig på 24 22 16 22

Bliver du angst, kan du så bevare roen?

Bliver du forarget, kan du så bevare roen?

Hvis ikke, så sig endelig til, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Behandling på Lisegården #behandling Bevare roen, så du kan tænke klart og fornuftigt

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Panik — angst —forargelse — skælde ud — bebrejde — dømme negativt

Nu har vi så coronavirus. Mange bliver angste og går i panik, gør impulsive ting, som de med deres sunde fornuft ikke ville have gjort. Andre går i gang med at skælde ud, bebrejde, dømme negativt, fordømme, og lave shitstorm mod dem, der går i panik. Det er utroligt at se alle de måder, man kan reagere på i en krisesituation. De udspiller sig så tydeligt.

Men det er helt normalt, at vi bare reagerer i en krisesituation. Vores adrenalinreaktion går i gang. Den har vi ikke umiddelbart nogen vilje over. Vi gør det bare. Vi kan gøre de mest mærkelige ting.

Derfor er det ekstra vigtigt at finde og bevare roen nu, hvor der er krise.

Pas på dig selv, så passer du på os alle sammen

Normalt sker der på de sociale medier mange gange, at der kommer mange og meget negative udtalelser om andre. Men her nu i en krisesituation, forstørres og forværres det. Der er så mange, der ser sig helt berettiget til at skrive negativt om andre. De opildner hinanden, og der bliver skrevet mere og mere negativt.

Det er for dårligt, at myndighederne gør dette eller hint eller ikke gør. Det er for dårligt, at de ikke betaler. Det er for dårligt, at de bare holder fri, osv.

Der opdigtes historier, som bliver videregivet, og der bliver lagt lidt til undervejs, så de virkelig bliver ekstreme til sidst. Sladder og “en fjer bliver til 1.000 høns” trives virkelig godt i denne tid også. Så det er svært at holde hovedet kold og finde ud af, hvad der er reelt, og hvad der ikke er. Angst, panik, forargelse, skæld ud, bebrejde, dømme negativt, shitstormen, osv. øges. Og det er til skade ikke bare for den enkelte, som er i angst og har sin adrenalinreaktion. Det er også til skade for os alle sammen, fordi den enkelte i sin angst gør ting, så er meget uhensigtsmæssige for os alle.

Så pas på dig selv, så passer du på os alle sammen.

Vi skal den modsatte vej — finde og bevare roen

Og ja! Det er så indlysende, at vi skal den modsatte vej. Også her bruger jeg acceptprocessen. Det er så dejligt at se, når det virker.

Men hvor er det dog svært, når det er de ubevidste mekanismer, der regerer lige nu. Angsten og panikken og deres følgesvende forargelse, skæld ud, bebrejde, dømme negativt, shitstorm, osv. osv. Altså adrenalinreaktionen.

Vi skal bevare roen, bruge den sunde fornuft, lade være med at lave shitstorm, hverken på hinanden eller myndighederne. I det hele taget er det ikke godt. Også selv om jeg ved, det ikke kan undgås. Det er en helt normal og naturlig reaktion på en krisesituation.

Så som jeg har skrevet om de sidste par dage, så skal vi passe på os selv hver især, så passer vi på os alle sammen.

Så gør hvad du kan for inden i dig at finde og bevare roen. Du kan godt.

Ellers sig endelig til, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

Behandling på Lisegården #behandling Bevare roen, så du kan tænke klart og fornuftigt

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

Skriv et svar