At få behandling

Det er svært at få behandling, når vi er udsat for Janteloven, mobning, overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. osv. Det kan være utroligt svært nogle gange at finde og tage imod den hjælp, man har brug for. Alt for mange gange bliver man ikke troet, hørt, taget alvorligt af dem, der skal hjælpe en. Heldigvis er det ikke altid, men det er alt for ofte.

Og mange mange gange så tror dem, der skal hjælpe og støtte den udsatte på den udøvendes løgne i stedet for den udsatte, når vi fortæller sandheden. Det er også svært for dem, der skal hjælpe en, at finde ud af, hvad der er sandt, og hvad der er falsk.

Men så er det jo, vi skal i gang med at finde ud af, hvad der faktisk hjælper os – få behandling, der hjælper os. Når vi finder det, så gå der. I stedet for at gå der, hvor vi kan mærke, at det ikke hjælper os. Eller når det er helt galt, så det faktisk skader os.

Sådan er der desværre nogle læger, psykiatere, psykologer, terapeuter, osv. der er. De er også mennesker, og nogle af dem er desværre ikke gode mennesker. Nogle kan have en dårlig dag, det er jo forståeligt. Men nogle er desværre ude på at skade mere end gavne. Hvis I ikke selv har prøvet, at det er sådan, så kan det være svært at tro det.

Man kan finde nogle, der kan og vil hjælpe en

Heldigvis er det ikke alle, der er sådan. Så man kan finde nogle, der kan og vil hjælpe en.

Der er kun en, der ved, hvad der er rigtigt for dig, og det er dig. Find frem til den læge, der virkelig hjælper dig. Den psykolog, der virkelig hjælper dig. Den psykiater, der virkelig hjælper dig. Osv. osv. Så kommer det.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Det starter med, at du gør dig klart, hvad der er godt for dig og går den vej. Jeg ved godt, hvor svært det er. Jeg fik ingen hjælp, dengang jeg var udsat for vold. Det kunne jo ikke passe, at en læge – min mand / x-mand var voldelig, så det var mig, der var syg og løj, også selv om jeg kunne dokumentere, at han var voldelig. Ja ja! Det er længe siden. Men jeg hører det igen og igen og igen i min klinik.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

1 Kommentar

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar