Alt det gode

Alt det gode er der også. Men det er som om, vi glemmer det. Glemmer det i alt det dårlige og onde, vi hele tiden bliver fyldt med af os selv, hinanden, pressen, sociale medier, osv. osv. Vi snakker om alt det dårlige, om alt det forfærdelige ved andre, om alle dem, der gør noget skidt, ondt, har det forkerte tøj på, den forkerte ”størrelse på næsen”, osv. osv. Det er som om, vi helt glemmer, hvor dejligt livet også er.

Vi skal hjælpe alle de andre, der laver så mange ting forkert, der efter vores mening skal have hjælp til dette og hint, fordi de ikke selv kan. Ja! Vi skal hjælpe andre, men ikke fordi de er forkerte, vi skal hjælpe, fordi de er så værdifulde og dejlige, og især fordi de selv beder om det, og de giver noget igen, så der er en balance. Hos dem er alt det gode der også.

Og hvor ville det være dejligt, hvis vi lagde mere mærke til, hvad vi gør af godt for os selv, og giver os selv lov til at se det, så vi føler, at vi er gode nok hver især. For det er vi.
Når vi føler, vi er gode nok, så vil vores omgang med andre mennesker bære præg af det og give dem en masse godt. Det er så dejligt at se, når det lykkes.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder.

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar