Når vi er udsat for Janteloven, mobning, overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. så er en af de ting, vi desværre alt for ofte støder på nemlig administration og bureaukrati i den offentlige sektor. Desværre. Jeg ved godt, at de ansatte i mange tilfælde forsøger at få tingene til at fungere, men der er alt for mange ting, der gør, at det ikke fungerer.

Og så er der alt den tid det tager. Man skal virkelig have overskud og energi til at tage kampe op med det offentlige. Det kan være politiet, Statsforvaltningen, kommunen, osv. som man skal i kontakt med, fordi man er udsat for overgreb.

Og alt for ofte bliver man ikke troet, hørt eller taget alvorligt.

Desuden så lyver den udøvende alt for ofte, så det lyder, som om det er sandt. Og vi føler, at de bliver troet, hørt og taget alvorligt.

Det er bare sådan, systemet er skruet sammen.

Så man skal i gang med at samle beviser – dokumentation. Og selv om man så har beviser og dokumentation, så nogle gange bliver de slet ikke taget med i sagerne. De forsvinder, eller selv om de har dem, så bliver de ikke taget med. Det er virkelig frustrerende.

Så hvis det er muligt, så forsøg først at finde ud af at løse problemerne med den udøvende. Faktisk har jeg set, at det når man lærer at takle den udøvende på en anden måde, at den udøvende så bliver til at løse problemer med. Det er så dejligt, når det lykkes.

Nogle gange kan det også lade sig gøre med det offentlige. Det er også så dejligt, når det lykkes.

Hvor jeg dog kender det, ikke bare fra klinikken, men også fra mig selv. Hvor har jeg dog efterhånden mange gange f.eks. skrevet til borgmesteren. Nogle gange hjælper det, så sagsbehandlerne snakker ordentlig til mig. Det er så dejligt, når det lykkes.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Men husk på, at det er ikke din skyld, hvis det offentlige ikke kan finde ud af det, og laver fejl på fejl på fejl i sagsbehandlingen. De er mennesker, og det er menneskeligt at fejle. Nogle ansatte forstår det, mens andre desværre ikke gør det.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar