Hvorfor kan man ikke bare ligge det hele fra sig?

 

Hvorfor kan man ikke bare ligge det hele fra sig?

05/09/2012  af maiken sand
Hvorfor kan kan man ikke bare ligge det hele fra sig? Og bare gå videre med sit liv – det gør psykopaten jo, så let som indenting. Jeg bliver vred og gal på mig selv, at jeg stadig ikke kan styre mine tanker. Det er LANG tid siden nu, han er videre – men han har jo heller ikke lidt hverken nød eller taget slag fra mig af. I tre år blev jeg pillet fuldstændig fra hinanden; jeg havde en lorte religion, for Gud er kun for tøsedrenge, et lorte job, en lorte uddannelse,en lorte unge, kunne ingenting i et køkken, kunne ingenting nogen steder, og faktisk så var jeg så uduelig at slagene var “nødt til at komme” og jeg var desuden bare for sart – for det hele var jo kun for sjovt – men så alligevel ikke.Og jeg bliver så gal på mig selv, fordi jeg stadigvæk kan græde, over hele historien, og fordi jeg var så dum at stole på sådan en mand, der tog alle mine penge – og nu er glad lykkelig videre i livet, på mine penge – fuldstændig uden skrubler!! Han skal jo ikke have mere af mig, men jeg bruger så mange tårer og tanker, på en mand der ikke på noget tidspunkt har skænket mig og min søn det mindste.Æv!!

SV: Hvorfor kan man ikke bare ligge det hele fra sig?

05/09/2012  af Kate Hansen
Hej Maiken.
Jeg har læst dit indlæg og hvor jeg føler med dig.
Jeg kan godt forstå du er vred og dine tanker er svære at styre med det du har været igennem.
Hver sikker på at din Eks går rundt med en abe på skulderen altid, for han kommer til at blive minde om det hver dag resten af livet. Det kan godt være han er kommet vidre, men hver sikker på at der skal nok opstå problemer for din Eks hen af vej.Du skal lære at sige til dig selv af det er dig der har vundet din frihed tilbage.
Jeg er selv lige blevet skilt efter 43 år hvor jeg er blev pillet fra hinanden og selvtilliden fik et knæk, men nu hvor der er gået 1 år er jeg ved at vinde min frihed tilbage.Det har kostet mig mange tåre, men på den anden side har jeg ikke haft noget at tabe, kun at vinde hvis jeg ville have nogen gode år.
Maiken du skal have dig et godt Netværk og være sammen med dem du har det godt med så skal resten nok komme af sig selv.
Der var et godt indslag i Aftenshowet her den 3-09-2012 som du kan finde på DR.Dk/Aftenshowet som netop handler om Voldsramte.
Du er ikke alene Maiken vi er mange som har prøvet at være i det, høj som lav, rig som fattig.
Kh. Kate.

SV: Hvorfor kan man ikke bare ligge det hele fra sig?

31/01/2013  af Søs Jørgensen
Jeg står i det samme lige nu, jeg aner ikke hvordan jeg skal give slip?

SV: Hvorfor kan man ikke bare ligge det hele fra sig?

08/02/2013  af
Jeg er ny herinde og vil også bare sige, at jeg efter at have været i et forhold til en mand med psykopatiske sider, også har svært ved at lægge forholdet bag mig på et følelsesmæssigt plan. Jeg bruger stadig meget energi og mange tanker på at forholde mig til hvad jeg har oplevet. Jeg undrer mig stadig over, at jeg ikke har kunnet gennemskue løgne og manipulationer mens jeg var følelsemæssigt tæt på ham, men at jeg først har kunnet se klart, da jeg kom på afstand fra ham.
Da jeg kom på afstand af ham og mentalt slap ham og tænkte:”Nu orker jeg ikke mere, nu kan det være nok”, så kunne jeg pludselig se ham sådan som han var og så var jeg færdig med at tro på alle hans manipulationer og underlige historier.
Jeg tænker, at det tager lang tid at komme sig over at have været i et forhold til én med psykopatiske træk……

SV: Hvorfor kan man ikke bare ligge det hele fra sig?

12/02/2013  af louise junker
jeg har også svært at ligge det fra mig – jeg er kæreste med en mand hvis ekskæreste har pyskopatiske træk og som lyver og bedrager og det fylder hver dag – hvad kommer der næste gang…det er svært at give slip.

SV: Hvorfor kan man ikke bare ligge det hele fra sig?

12/02/2013  af louise junker
jeg har også svært at ligge det fra mig – jeg er kæreste med en mand hvis ekskæreste har pyskopatiske træk og som lyver og bedrager og det fylder hver dag – hvad kommer der næste gang…det er svært at give slip.

SV: Hvorfor kan man ikke bare ligge det hele fra sig?

10/05/2013  af Maybritt Egede-Hansen
Jeg er ny herinde… sidder og læser jeres svar, beskrivelser af jeres liv. Jeg har levet med en i 7 år der har bedraget, løjet, manipuleret og gjort mig ondt både fysisk og psykisk. Jge er nu gravid i 7 måned og han er skredet. Jeg er intelligent og skarp nok til at se at det han gør ved mig ikke er sundt. Og lige nu er meget ondskabsfuld. Men hvofro kan jeg ikke slippe følelsesmæssigt? jeg befinder mig i det sorteste helvede lige nu, og prøver alt hvad jeg kan på at holde mig oppe for min 5 årige drengs skyld.Men ryger blot længere og længere ned. Ja! det ER svært at give slip, meget svært :'(

SV: Hvorfor kan man ikke bare ligge det hele fra sig?

11/06/2013  af Randi Wilson
Jeg er også ret ny herinde. Jeg blev skilt for 1 1/2 siden men tumler stadig rundt i det samme og det samme. Hvorfor, hvorfor og hvorfor. Jeg prøver at forstå hvorfor jeg ikke skred i starten af vores forhold og hvorfor jeg blev “suget” ind og troede, at det var min skyld at vi ikke havde det godt sammen. Jeg indrettede mig og prøvede at gøre alt det bedste jeg kunne samtidig med, at jeg følte skyld og skam over at jeg ikke duede til det her forhold. Han var altid perfekt og det var mig der var problemet. Jeg ved ikke lige nu om jeg er mest vred på mig selv fordi jeg ikke gik eller ham fordi han nedgjorde mig i et væk og lagde al skyld over på mig og til sidst byttede mig ud for en trofæ-kone. Jeg skriver i øjebliket, ja både her og i min egen lille bog. Om alle de fortrædeligheder jeg har oplevet. Jeg håber sådan at hvis jeg kan forstå, så kan jeg give slip og komme videre??? Så langt man nu kan når man har barn med manden og skal samarbejde om det. Hvis det var svært at samarbejde imens vi var sammen – ja så er det endnu sværere i dag synes jeg…. så kan jeg nogensinde slippe det… måske når min søn en dag er voksen? Jeg synes det er svært at glemme…. og ja han er jo bare videre og har det fedt og jeg supper stadig rundt og analyserer hvor gik det galt i et væk. Hvis nogen har idéer til at komme videre er jeg yderst lydhør.

  SV: Hvorfor kan man ikke bare ligge det hele fra sig?

24/06/2013  af Lise Seidelin
TAK for alle jeres fine indlæg. Og tak for ide til et indlæg.

Ja! Det er svært at lægge det hele fra sig. Men hvis man bliver ved og ved og ved med at forsøge, så kommer det. Når jeg kan og andre kan, så kan I også.

Husk, at I er nogle dejlige og vidunderlige mennesker, elskede bare fordi I er til – er født. Intet andet.
Når I husker det, så efterhånden bliver det mere det I tror, end det dårlige I har fået at vide. Det passer ikke alligevel.

Jeg skal gerne give jer redskaber og vejlede jer, hvis I ønsker det.

De kærligste hilsner
og god arbejdslyst inden i hver især
fra Lise

SV: Hvorfor kan man ikke bare ligge det hele fra sig?

11/08/2013  af
For mit eget vedkommende tænker jeg lidt at jeg har svært ved at slippe det delvist fordi at jeg prøvede igen og igen på at få det til at lykkedes.. så der er en enorm skuffelse.
Og så fordi det hver gang var mig der stod for skud til hvad der for det meste var verbale slag. Han gik fri. Så jeg blev ved med at være taberen.Kan godt føltes lidt som et regnestykke der ikke går op: at man jo behandlede personen rigtigt og alligevel fik en helt anden respons end man normalt får fra andre mennesker.
For mit vedkommende i hvert fald, holder jeg nok aldrig op med at undre mig over det. Har gennemgået alle episoder jeg kunne komme i tanke om med personen mange gange i mit hoved for at prøve at finde svar.. måske gør man det også for at undgå at det sker igen. For at lære af det.
For mit vedkommende er det mest lindrende at være sammen med mennesker der behandler mig ordentligt.
Tilbage til Blog