Hvem er mest dysfunktionel ? Ham eller mig ?

 

Hvem er mest dysfunktionel ? Ham eller mig ?
10/08/2014  af Tina
Nogen gange tænker jeg ..hvem er egentlig den mest dysfunktioneller – ham der udfører det eller hende der finder sig i det ?

Jeg mener når man egentlig ved bedre …men bare bliver ved og ved og ved?

SV: Hvem er mest dysfunktionel ? Ham eller mig ?
12/08/2014  af Judy Nelsson
Ja, et godt spørgsmål, der ikke findes et entydigt svar på….. Men hvis man tænker, det måske er en selv, håber jeg man kan gøre noget ved det, så man kan komme ud af den låste situation og leve livet uden sådanne begrænsende opfattelser. KH Judy 🙂
SV: Hvem er mest dysfunktionel ? Ham eller mig ?
14/08/2014  af
Helt klart ham der udfører psykopati – han kan jo ikke se indad og se han gør noget galt – det er da dysfunktionelt at nedbryde andre på den måde og ikke kunne se man gør noget galt.
Man er efter min mening ikke dysfunktionelt fordi man er udsat for og bliver påvirket af psykopati – man er et godt menneske, der har brug for hjælp til at få styrke og værktøjer til at elske sig selv som man er og stå imod psykopatens påvirkninger.
Bogen: “Charmør og tyran” af Alv A Dahl og Aud Dalsegg har hjulpet mig meget til at forstå hvorfor jeg har det som jeg har det – det hele giver mening efter jeghar læst den og det er med til at give mig styrke til at blive glad og stærk igen.
/Dorthe
Tilbage til Blog