Voldsramt

Oversigt

Vold i hjemmet
Voldsramt

Få hjælp til at takle fysisk og psykisk vold i parforhold. Nu!

Du er hjertelig velkommen til at ringe til mig på mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Eller se mere under kontakt. Alle henvendelser behandles fortroligt og er uforbindende.
Nogle kendetegn for vold i hjemmet / voldsramt.
Der er den fysiske vold og der er den psykisk vold.
Ofte forstår vi vold som den fysiske del. Men den psykisk vold er der også.Fysisk vold:
Du bliver slået, måske kun lidt evt. kun en lussing i ny og næ. Det er ikke noget særligt, siger din kæreste. Selv en lussing er ulovligt. Men det bliver værre og værre.Psykisk vold:
Du føler, det er din skyld, du har en kæreste/ægtefælle M/K, som bestemmer over dig. Du bliver kaldt en del negative ord, som f.eks. dum,  skæv, syg i hovedet, forkert, umulig, forfærdelig, luder, møgso, osv. Du føler dig isoleret fra venner og familie. Du er angst, hvornår kommer det næste?
Din kæreste fortæller dig, en masse negativt om din familie og venner. Måske er du ude for bagtalelser, kontrolleret og forfulgt. Truet til at tie om volden, ellers sker der dig eller dine børn noget forfærdeligt. Truet til at optage lån og hænger på regninger. Det sker oftest inden for hjemmets fire væge og udenfor hjemmet er din kæreste så sød og rar, så ingen tror dig, når du fortæller sandheden.

Ønsker du at komme videre med dit eget selvstændige liv? Med eller uden din kæreste. Blive selvbestemmende, vide at du er værdifuld, elsket bare fordi du er til – er født.
Jeg tror dig, fordi jeg ved, hvordan det er. Jeg har selv prøvet det. Når jeg har kunnet få det godt, så kan du også.
Brug dialog mod vold.
Ved at bruge dialog på en konstruktiv og positiv måde kan du stoppe volden. Vil du gerne lære, hvordan du gør det? Vil du gerne lære at takle den vold, du er ude for på en for dig, dine evt. børn og partner M/K god måde. Det er muligt at bryde det livsmønster, som du er havnet i.
Du er god nok!Du er hjertelig velkommen til at ringe til mig på tlf. 70 22 33 83 eller skrive. Alle henvendelser behandles fortroligt og er uforbindende. Eller se mere under kontakt.Du kan læse mere om voldsramte M/K under:
Voldsramt uddybet, Voldsramt oplysninger, Kvindens vold mod mandenMandens vold mod kvinden
Når du er startet på behandling, kan du være med i mit gratis Pusterum.

Stop volden nu!
Der findes mange former for vold både fysiske og psykiske former. For at nævne nogle er der: Fysisk vold, psykisk vold, social vold, økonomisk vold, materiel vold. Men der er også de mildere former som f.eks. mobning, Janteloven, udelukkelse, kliker, intriger, bagtalelse, brok, udsat for psykopater.
Der er vold i familien, vold mod børn, vold mellem forældrene, vold mod den ene forælder, vold i parforhold uden børn.Voldsramt

Lisegården