Kærlighed i parforhold

at finde kærligheden når dagligdagen melder sig efter forelskelsen kan være svært. Men det kan lade sig gøre. Der kan være samlivsproblemer, konflikter, kriser, trusler, jalousi som skal have løsninger, der bygger jer begge to op. Her kan du få hjælp til at lære at finde kærligheden i parforholdet.
Ring mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Eller se mere under kontakt.
Du tænker på om du skal fortsætte eller gå fra din kæreste, der er ved at komme så mange underlige ting, der gør det svært at finde kærligheden til hinanden.

Føler du, at du er frustreret, forvirret, utryg, ked af det, træt, utilstrækkelig, trist, bliver ikke hørt, skændes, vred, svigtet, udsat for utroskab, bliver talt dårligt til og om. Du oplever hele tiden konflikter, der er kriser og evt. trusler og jalousi. Du er træt af din partner, der kræver din opmærksomhed hele tiden. Det går ud over børnene.
Jeg arbejder med at hjælpe mennesker, som har problemer i parforhold, lærer dem, hvordan de finder kærligheden i parforholdet. Det har jeg gjort i mange år. Du er ikke alene, der er mange, som har det ligesom dig.
Du er god nok.
Du lærer, hvordan du styrker dig selv, så du kan takle de små og store konflikter i parforholdet. Du får ro, overblik og handlekraft. Faktisk kan det lade sig gøre, at få et godt forhold til din partner. Så enten går I fra hinanden, eller også får I det godt sammen.
Se mere under behandlingsformer, hvordan jeg kan hjælpe dig. Når du er startet på behandling er du også velkommen i Pusterum, det er gratis.
Du kan se mere om skilsmisser, problemer i parforhold under kundeberetninger, i nyhedsbrevene og Dagsaktuelt
Specielt vil jeg anbefale at kigge på kundeberetningen At takle det negative i livet, hvor de var ved at gå fra hinanden, men ender med at skulle giftes, fordi de har fundet kærligheden i deres parforhold.

Lisegården