Oversigt

Parforhold

- samlivsproblem, konflikter, kriser, trusler, jalousi, hysteri, besværlig partner, konfliktskabende, chikane, bagtalelse, osv.
Her kan du få hjælp til at lære at takle samlivsproblemer i parforhold.

Ring mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Eller se mere under kontakt.

Føler du, at du er frustreret, forvirret, utryg, ked af det, træt, utilstrækkelig, trist, bliver ikke hørt, skændes, vred, svigtet, udsat for utroskab, bliver talt dårligt til og om. Parforholdet er blevet tomt og rutinerne overtager. I når ikke hinanden mere. Du oplever hele tiden konflikter, der er kriser og evt. trusler og jalousi. Du er træt af din partner, der kræver din opmærksomhed hele tiden. Det går ud over børnene.

Jeg arbejder med at hjælpe mennesker, som har problemer i parforhold. Det har jeg gjort i mange år. Du er ikke alene, der er mange, som har det ligesom dig.

Du er god nok.

Du lærer, hvordan du styrker dig selv, så du kan takle parforholdet og samlivsproblemerne. Du får ro, overblik og handlekraft.
Faktisk kan det lade sig gøre, at få et godt forhold til din partner. Så enten går I fra hinanden, eller også får I det godt sammen.

Se mere under behandlingsformer, hvordan jeg kan hjælpe dig.
Når du er startet på behandling er du også velkommen i Pusterum, det er gratis.

Du kan se mere om parforhold og samlivsproblemer under kærlighed i parforhold, skillsmisse i parforhold, under kundeberetninger, i nyhedsbrevene og Dagsaktuelt.

Desuden er der Voldsramt, Psykopater og Sociopat. Den psykiske måde vi behandler hinanden på i parforhold er alt for ofte grovere, end vi regner med.

Specielt vil jeg anbefale at kigge på kundeberetningen At takle det negative i livet, hvor de var ved at gå fra hinanden, men ender med at skulle giftes, fordi de har fundet kærligheden i deres parforhold

Lisegården