At blande medikamenter / medicin  bør give stof til eftertanke.

Her er det blandingen af A-vitamin med stivkrampevaccination, der giver problemer med dødsfald især hos piger.

Når vi ser på, hvordan der gives mange forskellige slags medicin, vitaminer, vaccinationer osv. altså at blande medicin i stor stil, er det utroligt, at der ikke er flere komplikationer ved det. Men samtidig så har flere svært ved at se de bivirkninger, der reelt kommer. Det er ofte sådan, at der er fundet bivirkninger ved de forskellige præparater, når de testes alene, inden de tages i brug. Men det er sjældent, at der testes for bivirkninger, når et præparat kombineres med et andet. Men det giver komplikationer. Når jeg så tænker på, hvor mange forskellige præparater en person ofte får, så er det utroligt, at der ikke sker flere komplikationer, end der faktisk gør.

Her er så en undersøgelse, der viser, at der sker flere dødsfald ved stivkrampevaccination samtidig med A-vitamin. Havde det været givet A-vitamin sammen med vaccination mod mæslinger, så var der ikke de samme problemer. Hvor ved vi dog lidt i forhold til, hvor meget, der er at vide.

Politiken.dk Nyhedsbrev lø 12-9-2009

Medicin og vitaminer slår 100.000 piger ihjel
Vaccine og vitaminer er hvert år skyld i, at 100.000 piger mister livet i verdens ulande. Det viser ny dansk forskning.  Læs mere

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

1 kommentar

 1. Polyfarmaci er noget, der skal tænkes grundigt over. Det er frarådet.
  Men alt for mange læger giver alligevel polyfarmaci, især i psykiatrien. Desværre.

  Prøv at se mere her:
  https://lisegaarden.dk/medicinering-ved-psykiske-problemer/

  Husk nu, at der er også den psykiske faktor ved sygdomme. Det kunne være at den ville afhjælpe det meste eller det hele, så der slet ikke var brug for medicin.

  Jeg skal gerne hjælpe dig og lærer, hvordan du bruger den psykiske faktor til at blive rask.

Skriv et svar