Andre behandlingsformer

Der kommer ny hjemmeside

Jeg er ved at forbedre denne hjemmeside.

Der er ca. 1.000 sider, der skal ordnes. Så det kommer til at tage lidt tid.

Hvis du ønsker det, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev (klik her), så får du besked, når den nye side kommer on-line.

I mellemtiden vil jeg anbefale, at du bruger min anden hjemmeside liseseidelin.dk/

Du finder siden om andre behandlingsformer nederst på siden her: liseseidelin.dk/behandling/grundprincipper

Andre behandlingsformer

Kontakt til dyrene

Det er en kendt sag, at kontakt til dyr giver indre ro, da dyrene har en evne til at give tryghed og accept uden krav. Dyrene har desuden en tålmodighed og glæde, som de bringer til kunderne. Derfor har vi også hunde på Lisegaarden, som kunderne kan gå til, hvis de har lyst til kontakten med dyr.

 

Skriveterapi

Skriveterapi er også en effektiv måde at komme igennem acceptprocessen på. At skrive om sine problemer og på den måde igen og igen komme igennem tankerne og følelserne, er en effektiv måde at bearbejde tidligere traumer på og finde løsninger på nuværende problemer.

 

Tegne- og maleterapi

Tegne- og maleterapi kan også bruges i acceptprocessen med god virkning. Det foregår på den måde at man giver sig til at mane og på den måde få den indre ned på papir. Det behøver ikke at ligne noget, men selve processen at få det ned på papir, der giver resultat. Der kræves kun lidt vejledning, så det er noget, som den enkelte selv kan lave. Tegne-maleterapi er for alle, og kræver inden forudsætninger omkring tegning eller maling at få gode resultater ud af det.

Lisegården