Vi må alle være her

Når vi er udsat for Janteloven, mobning, overgreb, vold – psykisk og evt. fysisk, en psykopat, osv. osv. så må vi oftest ikke være her, være med i gruppen, være i familien, være mellem vennerne, i skolen, på arbejdet, osv. osv. Vi er blevet de forkerte, der skal udelukkes. Hvor jeg dog kender det, ikke bare fra mig selv, men også fra dem, jeg har i min klinik.

Men det er en helt forkert holdning, og den skader utroligt meget. Ikke kun den, der bliver udelukket, men også den der udelukker. Tænk at gå og bruge sin energi på, at andre skal nedværdiges og udelukkes. At man bruger sin tid og tanker på at hav så negative tanker. Det kommer der ikke noget godt ud af. Så vi skal den modsatte vej, som jeg plejer at sige. Her bruger jeg acceptprocessen. Det virker utroligt godt.

Så vi må alle være her. Både jeg, du og alle andre. Vi har alle gode sider, som vi kan holde fokus på, og acceptere de negative sider, som vi alle også har. Ja! Der skal siges fra, når de negative sider bliver til overgreb på os.

Så når jeg kan og andre kan sørge for at være åbne og give mulighed for at alle må være her, så kan du også. Du må gerne være her.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar