Myldersnak — svigt af hukommelse og koncentrationMyldersnak / maskingeværsnak — hukommelsessvigt og koncentrationssvigt

Myldersnak er ofte en reaktion på, at du ikke tør have stilhed i dig selv. Det kommer alt for ofte af, at du har været udsat for Janteloven, mobning, overgreb, vold, en psykopat, en borderline, en narcissist, osv. osv. Altså alle de steder, hvor du har fået at vide, at du ikke er god nok, at du ikke gør tingene godt nok, at du ikke er elsket, at du er syg, især syg i hovedet, forkert, dum, uduelig, osv.

Konsekvensen er, at du ofte får hukommelsessvigt og koncentrationssvigt.

Myldersnak / maskingeværsnak — hukommelsessvigt og koncentrationssvigt

Pæren med de mange pærer
De fleste lyser – enkelte lyser ikke.

Myldersnak / maskingeværsnak — hukommelsessvigt og koncentrationssvigt

Vil du gerne have det godt?

Jeg bruger acceptprocessen.

Min bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse 

Ring til mig på 24 22 16 22

Myldersnak / maskingeværsnak — hukommelsessvigt og koncentrationssvigt

Myldersnak / maskingeværsnak — hukommelsessvigt og koncentrationssvigt

Laver du myldersnak?

Og har du myldertanker?

Har ud problemer med hukommelsessvigt og koncentrationssvigt?

Vil du gerne lære at have en “el-pære”, der er fuld af lysende “pærer”, hvor du er dig – helt alene dig med din indre stilhed?

Så sig endelig til, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Myldersnak / maskingeværsnak — hukommelsessvigt og koncentrationssvigt

Du er den bedste
– du nogensinde har kendt!

Alle kan lave myldersnak  Myldersnak / maskingeværsnak — hukommelsessvigt og koncentrationssvigt

Det kan både være den udsatte og den udøvende, der har myldersnak. Jeg kalder det også maskingeværsnak, fordi den der bliver snakket til bliver helt overvældet og ikke har mulighed for at få et ord indført.

Når du er ivrig, så har du, ligesom jeg, myldersnak. Det kan være rigtigt godt ind imellem, men hvis det tager overhånd, så du eller jeg slet ikke kan lade være med at myldersnakke, så er det galt.

Det sker i dig ved myldersnak Myldersnak / maskingeværsnak — hukommelsessvigt og koncentrationssvigt

Hvis vi lige ser lidt på mekanismen bag myldersnak, så kan vi se, at vi er helt ovre i den andens cirkel / banehalvdel. Vi vil have, at den anden skal vide alt muligt, om hvad vi har oplevet, hvad vi mener, hvordan vi har det , osv. osv. Altså at vi et eller andet sted synes, at vi skal stå til regnskab, skal have den anden til at forstå, osv. osv. 

Men reelt er der ingen andre end en selv, der skal forstå, og vi skal stå til regnskab overfor. Altså bliver myldersnak en flugtmekanisme fra os selv, som den vidunderlige person vi er hver især.

Det vi flygter fra, er det at være os selv. Altså tomheden, stilheden, den stille indre stemme om at du er god nok, at du gerne må være her, at du er menneske og godt må have fejl og dårlige sider, at du godt må være det gode menneske, du også er, osv. osv. osv. 

Når vi flygter fra os selv, er tankemylder det første, vi plejer at gå i gang med. Altså at vi inden i os selv begynder at forklare og forsvare os, overfor alt det vi har oplevet. Dernæst kommer der myldersnak.

Det er ikke kun dig, det er også mig og alle andre Myldersnak / maskingeværsnak — hukommelsessvigt og koncentrationssvigt

Hvor jeg dog kender det. Sådan havde jeg det også. Nu kan jeg godt være stille også sammen med andre. Bare være, være i nærvær, være tilstede, osv. 

Myldersnak var også en af de følgevirkninger, jeg fik af at være udsat for vold.

Men hvor er det dejligt bare at være – være mig i stilhed / tomhed. Og det bedste af det hele, det har virkelig hjulpet på min hukommelse og min koncentration. 

Selvfølgelig kan jeg få tilbagefald, og så kan jeg med det samme mærke det på min koncentration og min hukommelse. Og så er det jo “bare” igen i gang med acceptprocessen, så jeg finder ind til mig selv og stilheden derinde.

Myldersnak / maskingeværsnak — hukommelsessvigt og koncentrationssvigt

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Det er inden i dig, det foregår – helt alene med dig selv. Du kan godt. Du ved! Øvelse gør mester, så kommer det. Når bare du bliver ved og ved og ved.

Få det godt – Find dig selv   Myldersnak / maskingeværsnak — hukommelsessvigt og koncentrationssvigt

Lær at finde fred og ro i dig selv. Hjælp dig selv til at få overblik og handlekraft. Bliv mere positiv og glad. Få det godt og find dig selv! Med metoder indenfor visualisering og samtaleterapi giver jeg dig redskaber til at takle de udfordringer, du måtte møde på din vej – hel dig selv – også på egen hånd.

Se mere om behandling og om mine behandlingsmetoder:

Samtaleterapi  og  Visualisering  ved brug af  Acceptprocessen

Behandling på Lisegården #behandling Myldersnak / maskingeværsnak — hukommelsessvigt og koncentrationssvigt

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Du bliver positiv og glad

Myldersnak / maskingeværsnak — hukommelsessvigt og koncentrationssvigt  Du er god nok  Myldersnak / maskingeværsnak — hukommelsessvigt og koncentrationssvigt

Husk at du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

Hvis du ikke synes det, så sig endelig til, så skal jeg vejlede dig, så du har en mulighed for at lære det.

Du kan – Når jeg kan, så kan du også.  Myldersnak / maskingeværsnak — hukommelsessvigt og koncentrationssvigt

Behandling på Lisegården #behandling Myldersnak / maskingeværsnak — hukommelsessvigt og koncentrationssvigt

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

 

15 min gratis ved første samtale

Ring på + 45 2422 1622
Så vil vi sammen finde ud af hvad du har brug for.

Med venlig hilsen

Lise Seidelin
Læge med over 29 års erfaring

Skriv et svar