30 års jubilæum – jeg har haft min klinik i 30 år

30 års jubilæum med min klinik. Det er godt nok utroligt, tænke sig, at jeg har haft min klinik i 30 år. Så jeg har jubilæum i år. 

Og hvor har det være dejligt med alle dem, som jeg har fået lov til at give en ny gnist – et nyt håb, så de kan leve livet. Leve livet så godt, som det nu kan lade sig gøre under de omstændigheder, de har. Det er bare så dejligt at se.

Behandling på Lisegården #behandling 30 års jubilæum - jeg har haft min klinik i 30 år

Dåben: Barnet bæres til Solen – lyset – døden = livet.

Vil du gerne have det godt?

Jeg bruger acceptprocessen.

Min bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse 

Ring til mig på 24 22 16 22

Vil du gerne se om dit liv kunne blive bedre, ved at du fik nogle redskaber gennem samtaleterapi og visualisering?

Vi du gerne lære, at takle livets negative side?

Så sig endelig til, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Behandling på Lisegården #behandling 30 års jubilæum - jeg har haft min klinik i 30 år

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Min store glæde ved at se andre få det godt 

Og selvom det ind imellem gennem de 30 år har været virkelig svært, så har det været det hele værd, fordi jeg har set så mange få så stor glæde af min vejledning, hvor jeg giver redskaber gennem samtaleterapi og visualisering. På den måde er det virkelig dejligt at have 30 års jubilæum.

Jeg har fået lov til at sætte nogle af dem ud på min hjemmeside som kundeberetninger.

Sundhedsstyrelsen ønskede at lukke min virksomhed 

Hvor jeg huske Sundhedsstyrelsens ønske om at lukke min virksomhed i 2014, fordi jeg brugte visualisering, som de mente var alternativ behandling. Og ja! Det var det tidligere, dengang jeg startede i 1990, der havde jeg lært visualisering på en healerskole. Sundhedsstyrelsen havde bare lige glemt, at de selv fra 2007 har anbefalet visualisering.

Desuden glemte Sundhedsstyrelsen også, at læger gerne må lave alternativ behandling. Så reelt var der slet ingen grund til, at de skulle have et ønske om at lukke min virksomhed.

Sundhedsvæsenets Disciplinærnævn gav mig anerkendelse 

Og siden har jeg så fået en anerkendelse for mit arbejde, ved at Sundhedsvæsenets Disciplinærnævn i en klagesag har givet mig “ikke kritik” (11. okt. 2019). Desuden skriver de: “… at ”Acceptprocessen” er i overensstemmelse med de af Sundhedsstyrelsen anbefalede metoder til behandling og håndtering af stress.” Og “at ”Acceptprocessen” kan kategoriseres som værende en form for kognitiv samtaleteknik, der har til formål at hjælpe patienten til at tackle sin livssituation, stress og stressudløsende faktorer.”

Altså hjælpe med at takle Janteloven, mobning, overgreb, vold, en psykopat, en borderliner, en narcissist, osv. osv. og også egen negative sider.

Det bedste for alle

Det er så dejligt at vide, at det jeg laver også overholder lovgivningen, og faktisk er anerkendt og følger retningslinjerne for det, der er bedst for “patienterne”.

Mit mål er og har altid været, at gøre mig selv overflødig, så dem jeg vejleder, at de kan gøre tingene selv. Det må jo være det bedste.

Det er så dejligt, at se når det sker. Det glæder mig altid.

Og det må jo også være det bedste ved at have 30 års jubilæum.

Behandling på Lisegården #behandling 30 års jubilæum - jeg har haft min klinik i 30 år

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

Se mere her:

BEHANDLING — FÅ REDSKABER, SÅ DU FÅR DET GODT

Acceptprocessen som terapi af sig selv

Visualisering som terapi — fra mørke til lys inden i dig

Se mere i luppen eller menuen øverst i højre hjørne af hjemmesiden

 

Tilbage til Blog

Skriv et svar