Udsat for psykisk nedgørelse

 

Udsat for psykisk nedgørelse

26/06/2012  af Valentine
Jeg er 48 årig kvinde, og har har i januar i år lært en mand at kende. Han boede i anden by, besøgte mig 1 uge til min by, han havde lovet at komme i behandling for sin misbrug, og var derfor jeg nærmede ham. Men, der gik et par måneder før han kom i behandlingen, i den tid var jeg allerede langt nede uden at jeg havde bemærket så meget, imens han var i behandlingen forstod jeg mere og mere at alt ikke er som det skulle være. Vi havde levet sammen telefonisk, og jeg besluttede at jeg afslutter et så forfærdeligt (meget kort telefonisk forhold) Jeg fik en familiebehandling her starten af juni, efter jeg kom tilbage har han været efter mig via sms, jeg havde i den første tid kontakteet hans eks-kæreste som han havde levet med i 2 år, hun var ødelagt psykisk, men jeg ved ikke hvad han har gjort,nu er det det begge efter mig, hun havde fortalt alt hvad jeg havde fortalt, jeg havde ikke kunne græde i 4-5 dage jeg arbejde ikke igår da min gråd endeligt kom, jeg havde det så dårligt psykisk. Jeg er flyttet her i april, til hans by. Jeg har ringet ialt 3 gange til politiet. Jeg har ellers skiftet mit mobilnr. og skal nok til at gøre det igen. Jeg er uddannet som behandler, arbejder som pædagog i en familiecenter, arbejder ved siden af som behandler 2 x 2 timer om ugen, så jeg har virkeligat brug for mine fri dage til energi. Med håb om at han vil lade mig være i fred.

  SV: Udsat for psykisk nedgørelse

08/07/2012  af Lise Seidelin
Kære Valentine!TAK for dit fine indlæg. Det er en fin beskrivelse af, hvordan du har det. Jeg håber, at det hjælper dig at skrive det. Skriveterapi kan gøre godt.
Lige meget hvad han og hans x-kæreste siger, så er du et dejligt og vidunderligt menenske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.
De kærligste hilsner
fra Lise

SV: Udsat for psykisk nedgørelse

05/08/2012  af
Hej i dette forum. min historie er egentlig kort fortalt at jeg nu som 51 årig nu har fået førtidspension efter psykiske overgreb siden 1998. Det startede med en mand med psykopatiske træk. Derefter 2 militære chefer med samme og senest 6 års kamp mod en kommune om vores hus i det Nordjyske, hvor et kommunalt anlagt vejkryds har ødelagt huset pga. overfladevand ført under huset, som nu er total skadet af skimmelsvamp. Mine børn og jeg boede i huset i flere år og blev rigtig syge af det. Kommunen nægtede at genhuse os, men satte os senere på gaden og i over 1 år havde vi ikke noget sted at bo.
Jeg har nu så svær posttraumatisk stressyndrom som nu er betegnet for kronisk og har tillige udviklet forstyret personlighedsstruktur. Så var jer for psykopater – de ødelægger alt i dig.

  SV: Udsat for psykisk nedgørelse

09/08/2012  af Lise Seidelin
Kære Nina!TAK for din historie, du er god til at skrive. Ja! Når vi er udsat for overgreb fra dem – her kommunen, der burde hjælpe os, så er det godt nok svært.
men selv da, er der muligheder, også selv om du er betegnet kronisk. Jeg har det, at det kan lade sig gøre at få det godt. Så når andre kan, så kan du også.Husk, du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.De kærligste hilsner
fra Lise

SV: Udsat for psykisk nedgørelse

13/09/2012  af Annette Steinhart
Hej Med jer:)
Jeg har været terroriseret af en mand i 7 år, med smsser hele døgnet, telefonopringninger, mails, sladder, manupulationer, fra ham og en af hans venner, der er afsindigt vred. De svinede mig til så groft, at jeg var dum og jeg var så spids at man kunne skære sig på mig, at jeg ditten og datten. De så på mit horoskop og udlagde ting jeg ikke gjorde, fordi det stod i mit horoskop. De diskuterede mig, og sagde at jeg var psykisk syg. Den ene læste til psykolog. Jeg gjorde alt for at beskytte migselv og min datter og rejste væk med hende så ofte jeg kunne, tog på festivaller med hende,om sommeren hvor vi kunne få fred. Gik til yoga. Jeg går til møderne i AA og blev ved med at holde mig ædru igennem 15 og et halvt år og er stadig ædru. Han læste forbudte selvransagelse og brugte noget imod mig, jeg havde gjort i en brannert, som jeg prøvede at give slip på og tilgive migselv for. ingen forståelse eller støtte og opbakning, fuldstændig som min far og mormor og mor, der selv var alkoholikere. Ingen helle, kun nederlag. men jeg ville have et godt liv uanset hvad de sagde, så jeg bad jesus om hjælp. Nu har han endelig stoppet med at skrive og ringe og maile. men jeg siddet og når jeg skal sove, så kommer alle krænkelserne igen i mit hoved. Jeg har fået mere ro, men det er svært somme tider.Jeg håber, at jeg aldrig skal se ham igen. Han var mig utro flere gange, flirtede med pigerne foran mig og beskyldte mig for at være en tøjte, hvis jeg stod sammen med en mand og han rørte ved min skulder i en venlig gestus, når vi var ude blandt mange mennesker. Han gik altid fra mig, vi sad sjældent sammen, fordi han talte med de andre kvinder og lagde an på dem. Det var nedværdigeden. jeg har det stadig i mit hoved. Jeg var som besat af at han skulle kunne lide mig. Nu er det slut. Jeg er så lettet. det er ligesom at have været en tur i helvede og tilbage igen. Jeg skal passe bedre på migselv. Tak fordi I er der. jeg kan ikke dele om dette til et AA møde, jeg vil skamme mig for meget over at jeg var besat af en psykopat. At jeg ikke kunne passe bedre på migselv.Men jeg havde passet en ung pige der kørte sig selv ihjel. Jeg var i chock, kan jeg se nu og det udnyttede hen, at jeg var så difus og chokeret. Min krop gør stadig meget ondt. Mærkelige billede af ulykken og at jeg så hende kører stadig rundt i mit hoved. jeg er dianosticeret med post traumatisk stress syndrom. Det brugte han imod mig.Jeg er en meget velfungerende kvinde på snart 50, både pædagog og coach og har opdraget min datter alene. Jeg har en skrøbelighed efter den ulykke og det udnyttede han, så jeg fik det dårligere. Det er jeg så vred over nu, da jeg har fået det betydeligt bedre efter at han er ude.

SV: Udsat for psykisk nedgørelse

25/09/2012  af Knud Larsen
Hej alle. Jeg er en mand, men føler jeg har noget at give, så derfor skriver jeg her. Jeg har selv været udsat for en psykopat, derfor har jeg forståelse for jeres problemer. I vil muligvis i fremtiden føle, at i ikke slår til, er dårlige mennesker. For hvorfor går vi ikke, hvorfor siger vi ikke fra, fordi vi er spundet ind i deres spind, kvinde som mand. vi vil sikkert i lang tid føle os som dårlige, utilstrækkelige mennesker og har svært ved at komme videre.
MEN DET ER ALTID PROBLEMET, DER ER PROBLEMET, ALDRIG MENNESKET!!!
Jeg håber i alle vil få et godt liv
gode positive hilsner.
Tilbage til Blog