Psykopaten startede

Det er så svært at sige tak – være taknemmelig, men det er også svært at tage imod et tak. Især når vi har været eller er udsat for Janteloven, mobning, overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. Vi bliver alt for ofte så vant til, at vi er forkerte, syge, dumme osv. så det ender vi med at tro på.

Så er der jo ikke rigtigt noget at takke for, tror vi, og vi tror jo så heller ikke, at der er noget at tage imod et tak for. Vi forstår det ikke, fordi vores egen holdning til os selv er, at vi ikke er gode nok.

Så også her skal vi den modsatte vej. Altså finde alle de især små ting, som der er at sige tak for. Men også de store ting, som f.eks. at vi er i live, at vi kan få lov til at nyde en solopgang, at vi kan se vores børn er i live. At vi kan give dem og andre et smil, sige vi elsker dem, vise dem at vi værdsætter dem, osv. osv. der er så meget at sige tak for, og der er så meget at tage imod et tak for.

Når vi begynder at sige tak, så begynder vi også at få det godt. Det at sige tak og tage imod tak, det giver sådan en positivitet inden i os. Og det er jo noget, der er dejligt.

Hvis du ikke selv kan finde ud af det, så sig endelig til, så skal jeg gerne vejlede dig. Det er så dejligt at lære, at sige tak, være taknemmelig og føle taknemmelighed.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Så tak fordi du er til – er født. Bare derfor er du god nok, et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet. Så TAK for det.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar