Tabu – tabubelagte emner taler vi ikke om – det skader utroligt meget – så tal om det Tabu - tabubelagte emner taler vi ikke om - det skader utroligt meget - så tal om det

Det der er tabu, det taler vi ikke om. Fy! Ha! Da! Da!. Det ville ikke være godt. Puha! Tænk at tale om noget så forfærdeligt, som det der er tabu. Så det gør vi ikke. Sådan er holdningen alt for ofte. Desværre. Det skade utroligt meget.

Så tal om det. Det hjælper så meget.

Tabu - tabubelagte emner taler vi ikke om - det skader utroligt meget - så tal om det

Ny stil – at udtrykke sig

Tabu - tabubelagte emner taler vi ikke om - det skader utroligt meget - så tal om det

Du kan få det godt af at tale om de svære ting – det der er tabu. Jeg lytter gerne, giver dig redskaber og vejleder dig. Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Tale om det der er tabu

Det er jo netop de tabubelagte emner, der er de vigtigste at få talt om, fordi vi så får det godt.

Alt det vi gemmer væk, fortrænger, fornægter, osv. det lægger sig nede i den psykiske byld med et stort tungt låg over sig. Dernede der gør det virkelig skade. Det ligger og bliver mere og mere “betændt”. Det er derfor, jeg kalder det en psykisk byld. Der er så meget “puds” i det – alt det, som vi ikke snakker om. Og dermed ødelægger vi så meget, som kunne være rigtigt godt.

Når det ligger nede i den psykiske byld og bliver til mere og mere “puds”, så kan det jo ikke undgås, at det kommer ud gennem sidebenene en gang imellem. Alt for ofte på en meget ukonstruktiv måde, som skader virkelig meget, ikke bare den, det går ud over, men også den, der “hælder det ud”. Altså at temperamentet løber over. Eller det kommer op som en vulkan. Det er der ingen, der har gavn af.

Men vi prøver også at tie tingene ihjel. Det hjælper heller ikke.

Jeg ser det tit

Det er så skægt at lægge mærke til, hvordan mine indlæg bliver modtaget. Nogle indlæg er der mange, der gerne vil se og kommentere, like, osv. Mens andre indlæg, bliver forbigået i tavshed. Det er oftest de tabubelagte emner, der bliver forbigået i tavshed.

Men jeg fortsætter med at skrive mine indlæg, også dem der er tabubelagte. Jeg ved, at der er mange, der har brug for dem. Når nogle ser, at det er muligt at bryde tabu, så bliver det lettere at gøre det.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Det er “bare” at finde de steder, hvor det er muligt at tale om tabubelagte emner, og så gøre det der.

Få det godt – Find dig selv

Lær at finde fred og ro i dig selv. Hjælp dig selv til at få overblik og handlekraft. Bliv mere positiv og glad. Få det godt og find dig selv! Med metoder indenfor visualisering og samtaleterapi giver jeg dig redskaber til at takle de udfordringer, du måtte møde på din vej – hel dig selv – også på egen hånd.

Se mere om behandling og om mine behandlingsmetoder:

Samtaleterapi  og  Visualisering  ved brug af  Acceptprocessen

Behandling på Lisegården #behandling Tabu - tabubelagte emner taler vi ikke om - det skader utroligt meget - så tal om det

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Du kan – Når jeg kan, så kan du også.

Behandling på Lisegården #behandling Tabu - tabubelagte emner taler vi ikke om - det skader utroligt meget - så tal om det

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

1 kommentar

  1. Det her er meget aktuelt.
    Men som det var helt forudsigeligt, fordi sådan er det med tabu, så blev det her indlæg heller ikke set af ret mange.
    Måske kan denne kommentar hjælpe. ?☀❤

Skriv et svar