SV: Det værste er…

 

SV: Det værste er…

13/11/2012  af Kate Hansen
Kære Petra.Jeg vil prøve at støtte dig så godt jeg kan.
Jeg kan godt forstå du er forvirret over det du beskriver.
Jeg har været ude for det samme hvor jeg måtte lade mig skille sidste år efter 43 års ægteskab pga. af vold og hvor jeg ikke kunne blive forstået.
Hele min verden og mit jeg blev revet fra hinanden ganske langsom igennem årene og troede hele tiden det var mig som var noget i vejen med indtil jeg fandt ud af at jeg levede med en Psykopat af værste skuffe. Jeg havde aldrig drømt om at det skulle overgår mig.
Så sendt som i lørdags og igår mødte jeg min Eks med sin nye dame hvor jeg fik sagt hej til hende. De bor i samme by som mig, hvor jeg fik et chock ved at tænke på hvad hun nu skulle igennem, da hun havde mistet sin mand sidste år.
Petra det er ikke dig som gør noget forkert men at være udsat for vold over en lang periode slidder på en og ens selvtillid er fuldstændig holdt op med at være til stede.
Jeg håber du har nogen at tale med om det, så du får ro på dit liv.
Et godt netværk er også vigtigt.
Det er hårdt arbejde med sig selv, men der er ikke noget der er forsendt. Man kunne godt være det foruden.
Ønsker dig al hel og lykke på din vej.
Kh. Kate.

SV: Det værste er…

20/12/2012  af Knud Larsen
Kære Petra
Du er et godt menneske, du er elsket blot fordi du er født. Man skal ikke gøre sig fortjent til, at blive elsket. Du skal hver morgen kigge dig selv grundigt i øjnene og sige højt, jeg er et godt menneske, jeg har altid været vellidt. Tænk på de veninder du har haft, men måske ikke har mere, for sådan går det jo tit når man lever i sådan et forhold som du har gjort. Tro på dine menneskelige intuationer og frem for alt prøv, at tænke positivt. Du er et godt menneske. God jul
Vh. Knud

SV: SV: Det værste er…

28/10/2013  af hanne andersen
at samfundet ikke forstår , accepter det kampe arbeje der ligger forude når man er bleven jagtet forfulgt i gennem mange år af en storker psykopat , man har lov med sig i rygsækken . det allerværste er at sige farvel til ens job hverdag, starte på en frisk helt forfra uden man får hjælp . mvh hanne men alle jer der har oplevet sådan noget kog på jer selv og sig jeg gjorde det f også nyde livet og jeres hverdag uden al det postyr

  SV: SV: Det værste er…

13/11/2013  af Lise Seidelin
TAK for jeres fine indlæg. Ja! Samfundet består også at mennesker. Nogle er gode og nogle er det ikke. Nogle har en god dag og nogle har en dårlig dag. Der er som du Hanne siger desværre alt for mange, der ikke får hjælp.
Men hvis man lærer nogle redskaber at kende til at takle det negative, så nogle gange er det faktisk muligt at kunne få hjælp, også selv om man ikke troede det.Så husk, at lige meget hvad andre siger og gør, så er I dejlige og vidunderlige mennesker, elskede bare fordi I er til – er født. Intet andet.De kærligste hilsner
fra Lise

SV: SV: Det værste er…

03/02/2014  af hanne andersen
hej lise kan kun give dig ret , samfundet må da snart få øjnene op ang storker , samværsret går det fremad skønt men hold da op man nyder livet når man får ro tror jeg har sovet et år samtidlig med job , mor rollen , men jeg tænker tit hvordan søren jeg har kunne holde til det i så mange år hente børn politi amt kommunen, fogderet puha smiler vh hanne

  SV: SV: Det værste er…

11/02/2014  af Lise Seidelin
Kære Hanne!TAK for dit fine indlæg.

Ja! Det er noget af en omgang, når man går i gang med at få gjort noget ved tingene. Og selv om det bagefter virker helt utroligt, at man kunne klare det, ja, så kan man, når man står i det.

Vi kan faktisk oftest meget mere, end vi tror. Det er så dejligt at se, at den kraft inden i os er der.

Tillykke med at du nu har ro. Flot klaret.

Husk, du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet. Og det er dine dejlige børn også.

De kærligste hilsner
fra Lise

 

Tilbage til Blog