Skam overfor min søn

 

Skam overfor min søn

17/09/2013  af pia
Jeg har fået en søn for 6 mdr siden med min kæreste gennem 8 år, som kan være meget dominerende og måske har psykopatiske træk. Jeg har aktivt valgt at blive sammen med ham, og jeg føler det meste af tiden, at han og jeg er kommet meget langt sammen. Men nu er jeg hårdt ramt af en stærk skam overfor min lille søn, fordi hvordan kan jeg byde ham at vokse op i en familie, hvor far og mor nogle gange har så svært ved at fungere sundt og godt sammen? Og hvor jeg, hans mor, til stadighed skal arbejde med mig selv for at bibeholde min selvrespekt og min selvstændighed?
Hvordan kan jeg være den rollemodel for ham, som jeg så stærkt ønsker at være? og beskytte ham mod de usunde dynamikker mellem hans far og mig?
Det er nogle dage en knugende tyngde på mine skuldre og hele min person. Første skridt må være accept. Lise har givet mig opskriften. Jeg skal selv følge den, igen og igen.

  SV: Skam overfor min søn

19/09/2013  af Lise Seidelin
Kære Pia!

TAK for denne fine beskrivelse af, hvordan du har det.

Jeg forstår godt, du har det som du skriver. Det er helt almindeligt, desværre.

TAK for ide til et indlæg.

Husk, at lige meget hvad, så er du et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet. og det er din dejlige søn også.

De kærligste hilsner
fra Lise

SV: Skam overfor min søn

31/07/2014  af Tina
Jeg forstår og jeg forstår ikke – hvorfor du har valgt at blive sammen med ham ?

  SV: Skam overfor min søn

02/08/2014  af Lise Seidelin
TAK Tina for ide til et indlæg.
  1