Selvmordstanker – selvmordstrusler

Når vi er udsat for Janteloven, mobning, overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. så er en af de ting, som det hele kan udvikle sig til nemlig selvmordstanker. Vi kan selv få dem eller den udøvende kan få dem. Når den udøvende får dem, eller vi selv begynder at bruge dem som trusler til at få den anden til at blive. Så er gode råd dyre.

Det er en fortvivlende situation. Man vil jo ikke have at den person, man elsker eller har elsket, begår selvmord. Eller bare at en anden person begår selvmord pga. vores handling, fordi man går fra personen.

Mange gange er det ”kun” trusler. Men det er jo svært at vide reelt, om det ”kun” er trusler, og at den anden ikke vil gøre alvor af truslerne og reelt begå selvmord. Man ville ende med at have dårlig samvittighed resten af livet, fordi det føles, som om det er ens egen skyld.

Brug for behandling

En person der har selvmordstanker og truer med selvmord har brug for behandling. Når det er helt derude, hvor det er så alvorligt som selvmord, så er der mulighed for tvangsindlæggelse. Så her skal man have fat i politiet eller en læge, som så kan tvangsindlægge den selvmordstruende.

Jeg ved godt, det er et drastisk skridt, men her er det oftest nødvendigt. Husk at få dokumentation for selvmordstankerne og selvmordstruslerne, for mange gange vil de skifte og sige, at det har de aldrig sagt, når de kommer i kontakt med systemet.

Også her i denne svære situation bruger jeg acceptprocessen. Det er så dejligt at se, hvordan den også her kan hjælpe, så der kommer ro, og man finde sin egen vej frem med god samvittighed.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Det starter inden i dig. Husk undervejs at du er god nok.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar